Jupiter se je prestavil v Kozoroga

Poglejmo si, kaj je o Jupiterju, ki se je ravnokar prestavil v znamenje kozoroga, zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Jupiter se je prestavil v Kozoroga (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 12. 2019

Če je koga včeraj ali v teh dneh malo "guncalo", je to poslavljanje Jupitra iz Strelca. Kot, da bi te prestavljalo iz ene energije v drugo, iz enega razpoloženja v  drugo... 

2. decembra pa se je zgodil preskok. Jupiter se je preselil v Kozoroga in tu ostane eno leto.

Kaj točno zaznamuje Jupiter v Kozorogu?

Predvsem opozarja na "padce " na vseh nivojih. Od padca energije, do padca zaupanja, pa padec borze, padec sistema v bankah, padec delnic, padec navdušenja, v karieri, v napredovanju, pa vse do fizičnih padcev (pazite na noge, kolena, sklepe, ramena, kolke).

Zaznamuje ga tudi trdo in vestno opravljeno delo. Malo več truda vložiti v delo ne bo odveč, ravno nasprotno, še posebej v prvi polovici leta se delo neverjetno obrestuje.

Jupiter v Kozorogu je tudi previdna poraba in vlaganje denarja, pa tudi čustev.

Jupiter omili Saturnove ovire, lekcije in pa potrebo po perfekcionizmu (nisem dovolj dober). Pa tudi omili ostre in neusmiljene transformacije Plutona. Jupiter vsaki zadevi doda luč na koncu tunela. 

Potem pa so tu še letnice s podobnimi dogodki; 2008 in 1984, 1996 in 2002.

Najbolj pa bo spodbujal naslednje; Koliko dejanskih temeljev imaš ustvarjenih za stabilno življenje? Kar pomeni, da bo vsaj na enem področju potrebno temeljito delati - služba, zdravje, dom, družina, zaupanje, finance, odnos do odnosov ...

Leto 2020 bo od vseh nas iskalo temeljne rešitve za občutek čustvene in finančne varnosti. Ne tisto, kar si želiš, ampak tisto, kar dejansko potrebuješ.

Ena kila perja ali pa en kilogram kamnov je ista teža. Le da peresa delujejo lahkotno, mehko , toplo (Jupiter), kamni pa težavno, trdo (Saturn, Kozorog).

Zato ovire in težave odstranjuj vztrajno, a dodaj lahkotnost, mehkobo. S tem kažeš zavedanje, da se vedno vse reši. 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri