Kako bo polna luna vplivala na vaše znamenje?

Polna luna nastopi v nedeljo, 22. avgusta ob 14.02 uri. Poglejmo si kratke nasvete za vsako znamenje posebej. 

Kako bo polna luna vplivala na vaše znamenje? (foto: pixabay) pixabay
20. 8. 2021

OVEN

To je čas za skupinske projekte z drugimi pa tudi za krepitev intimnih odnosov. Posvetite dovolj svoje energije in časa svojim najbližnjim. 

BIK

Verjetno boste razpeti med kariero oz. uspešnim delom ter boljšo skrbjo zase. Zavedajte se, da si zaslužite oboje!

DVOJČEK 

To je čas za pustolovščine in za večjo romatičnost. Če želite kar najbolje izkoristiti ta čas, zapustite svojo cono udobja... in pojdite nekam na poletno avanturo!

RAK

Sedaj je čas, da končno zgradite v sebi večji občutek varnosti. Prav v času polne lune se lahko počutite bolj ljubljene in podprte v sebi. Čim bolj opazite te občutke in jih ponotranjite. 

LEV

Ste na koncu svoje sezone in polna luna bo obsijala področje vašega partnerstva in komunikacije. Morda je prav sedaj čas za to, da odprete nekomu svoje srce in se iskreno pogovorite o tem, kaj čutite in kaj potrebujete. 

DEVICA

Polna luna bo osvetlila področje vašega dobrega počutja in tudi področje zaslužka. Sedaj je verjetno čas, da vzpostavite ravnovesje med temi področji: skrbjo zase in poslom. 

TEHTNICA

Polna luna bo osvetlila vaše izražanje in področje romance, prav tako je Venera v vašem znamenju. To je čas, da izpustite vse svoje načrte in se prepustite trenutku. To je vaš čas za magičnost! 

ŠKORPIJON

Polna luna bo svetlila področje vašega doma in odnosa z mamo. Prav tako bo osvetljeno področje duhovnosti. Morda je to čas za umirjene meditativne trenutke, ki jih lahko delite z nekom, s komer si želite poglobiti odnos. 

STRELEC

Polna luna bo vplivala na vašo komunikacijo in povezovanje z drugimi. Najdite čas za povezovanje in bodite del nečesa večjega. To vam bo veliko pomenilo. Iskreno se izražajte.  

KOZOROG

Polna luna bo osvetlila vaše odnose iz primarne družine in področje kariere. Čas je za urejanje odnosov doma in morda tudi za nove finančne priložnosti. 

VODNAR

Polna luna bo zasijala v vašem znamenju, zato jo lahko močno občutite na vseh področjih oz. vsak na svojem, kjer je sedaj zanj potrebna svetloba. Vsekakor pa je to odličen čas za ustvarjanje poletnih spominov z vašimi najbližjimi. 

RIBI

Polna luna bo osvetlila vaš odnos do duhovnih plati življenja in vaša čustva. Bodite ranljivi in delite svoje najgloblje rane z nekom, in dosegli boste povezave, po kakršnih hrepenite. 

Prirejeno po: instyle.com

Preberite si več o tokratni polni luni TUKAJ.