Kaj prinaša POLNA LUNA v vodnarju?

Polna luna nastopi v nedeljo, 22. avgusta ob 14.02 uri. 

Kaj prinaša POLNA LUNA v vodnarju? (foto: pixabay) pixabay
21. 8. 2021

Pred nami je avgustovska polna luna, ki je že druga polna luna v znamenju vodnarja. V to energijo smo tako vstopili že z julijsko polno luno, sedaj z avgustovsko pa počasi izstopamo. Delujeta namreč v tandemu. 

Vsaka polna luna osvetli tisto, kar sicer biva v temi. Pokaže resnico. Spodbuja, da opravimo s tistim, česar ne potrebujemo več. 

Naša čustva dosežejo vrhunec na polno luno. A lahko jih spreobrnemo v čustveno moč in premostimo izzive v odnosih. 

Napetosti, razdražljivosti in občutljivosti se lahko v tem tednu povečujejo z vsakim dnem. A polna luna prinaša tudi priložnosti za spremembo in revolucijo, če smo le dovolj zavedni. 

Ker je prisotna energija vodnarja, ta spodbuja, da počnemo stvari drugače in odpremo svoj um za nenavadno. To je čas za eksperimentiranje z novim. Spodbuja inovacije in podaja možnosti za nove perspektive. Nikakor pa ne spodbuja črno-belega razmišljanja.

Sonce pa hkrati na isti dan zaključuje svoje popotovanje v levu in dodaja svojo kreativno in pogumno energijo, ki nam lahko pomaga, da lažje izpeljemo stvari. 

Energija lune je močna in prinaša pogum za odločitve. V zadnjem letu veliko ljudi močno čisti preteklost. Morda se kdo sedaj znajde v nekem "praznem" prostoru in se sprašuje, kam je odšlo "staro življenje". A brez strahu, novo bo prišlo, a niti ni vse staro odšlo. Modrosti in znanje vedno ostajajo. Ostaja moč, ostaja pogum. 

Energija vas podpira. Uporabite jo za to, da preoblikujete novo življenje na bolje.

Polna luna pa se bo na ta dan poravnala z Jupiterjem. Zato bo vplivala na naš duhovni razvoj, na naš občutek sreče in materialno obilje. 

Konjunkcija z Jupiterjem prinaša optimizem, srečo in številne lepe priložnosti. Lahko v povezavi s potovanji, izobraževanjem, financami ali intimnimi odnosi. 

Vsekakor gre lahko za zelo pozitiven vpliv na odnose, saj se v tej energiji lahko bolj povežemo med seboj. 

Sonce nasproti Jupiterja lahko hkrati prinese tudi pretiran optimizem in sebičnost. Bodite pozorni in nadzirajte sami sebe, da vas ne odnose v aroganco, pač pa raje v sočutje. 

Sicer pa bo polna luna vsakomur prinesla točno tisto, kar potrebuje. 

V vsakem primeru pa naj vam prinese srečo in rast ter globljo povezanost tako s seboj kot z vašimi najbližjimi. 

Povzeto po: foreverconscious.com, astrologyking.com

Poglejte si še: