Kako lunine mene vplivajo na nas

Luna je že od nekaj muza mistikov, čarovnic, divjih žensk in vseh, ki so globoko povezani z naravo. Luna govori našemu nezavednemu in nas spominja na to, da sta pomembni tako svetloba kot tema. Naučite se, kako uporabiti njen cikel za svoje duhovno potovanje.

Kako lunine mene vplivajo na nas (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 5. 2019

Vsaka lunina mena je posebna oblika zdravila. Ko luna raste, se osredotočamo na tisto, kar želimo dobiti ali manifestirati. Od polne lune do zadnjega krajca pa odpuščamo, pozabljamo in čistimo.

Mlada luna (mlaj) je čas za magično manifestiranje

To je čas, ko tudi mi začenjamo na novo, načrtujemo oziroma sadimo semena za prihodnost. V tem času imamo veliko energije in elana za nove namere. V tem obdobju lahko tudi raziskujemo svojo temačno stran in delamo na osebni rasti, saj se nam bo naša duša odkrivala v svoji najbolj pristni, primarni obliki.  

Vprašajte se, česa si želite in kaj potrebujete, nato pa se potrudite, da to tudi dobite. Napišite svoje cilje, izvajajte jogo, začnite nov projekt in se spodbujajte s pozitivnimi afirmacijami.

Mlaj je idealen čas, da spustimo vse tisto, kar nam več ne služi – slabe navade, vzorce ali ljudi, s katerimi se nimamo več kaj dati.

Prvi krajec nas opominja, da preverimo, kje smo

Mena med prazno in polno luno je čas, ko se naše želje uresničujejo in lahko opazujemo sadove svojih manter. To je odličen čas za prve zmenke, nadaljevanje projektov, začetek novega tečaja itd. V tem času je dobro preveriti svoje plane in nadaljevati z akcijo, ki vas bo pripeljala do uresničitve vaših sanj ter se zahvaliti za vse, kar ste že prejeli.

Polna luna je čas žetve

Ko luna doseže vrhunec svoje oblike, se trdo delo obrestuje tudi nam. To je obdobje čarobnosti, ki nas spodbuja, da preverimo, če smo zadovoljni s tem, kar imamo. Poglejte nazaj, spomnite se, česa ste si želeli ob prazni luni, nato pa se odločite, če so vaše želje še iste, ali je čas za nove načrte (ob novi prazni luni). To je čas za kreativnost, praznovanje, ples in ljubezen. Poslušajte svojo intuicijo in sledite srcu, pa boste v tem času srečevali prave ljudi in na pot vam bodo prihajale prave stvari.

V noči, ko nastopi polna luna, si lahko privoščite tudi poseben obred sami s seboj – sončite se v luninem siju in prakticirajte hvaležnost!

Zadnji krajec nas spodbuja k čiščenju

V tem času in vse do nove lune, se poslavljamo od vsega, česar več ne potrebujemo. V tem obdobju imate vso podporo narave, da se poslovite od negativnih misli in vzorcev, slabih navad in tudi ljudi, ki na vas ne vplivajo dobro. Zdaj kristalno jasno vidite, kje ste in kje želite biti. Očistite sebe in svoj dom, trudite se za jasno in iskreno komunikacijo. Vse, česar več ne potrebujete, zapišite na papir in to obredno zažgite.

Vir: Hello Giggles

Preberite še: