Katera znamenja bodo na tokratni mlaj najbolj motivirana?

Tako naj bi mlaj vplival na dvojčke, tehtnice in vodnarje. 

Katera znamenja bodo na tokratni mlaj najbolj motivirana? (foto: pixabay) pixabay
17. 9. 2020

Tokratni mlaj se nahaja v zemeljskem znamenju device. Naša pozornost bo na skrbi zase in služenju drugim. Prav tako se bomo ukvarjali s podrobnostmi, saj je devica velika perfekcionistka, ki se ne zadovolji zlahka.  

Vsakdo si lahko sedaj privošči svež začetek, naslednja tri znamenja pa bodo v teh dneh še posebej motivirana. 

Dvojčki

Energija mlaja bo osvetlila predvsem vaše privatno in družinsko življenje. To je priložnost, da očistite energijo v vašem domu in se tako pripravite na nov cikel. Prav tako pa je sedaj odlična priložnost, da se znebite nekega svojega starega mehanizma. To je čas, ko razmislite o vzrokih, zakaj ste vzpostavili svoje mehanizme in vzorce skozi življenje. Mlaj vam bo podaril moč, da na novo organizirate določene stvari v svojem življenju. 

Tehtnice

Ne bodite presenečeni, če si boste med tokratnim mlajem želeli ostati doma in počivati, kot da bi bili družabni. Mlaj vam ponuja možnost za zdravljenje globokih podzavetnih vsebin ter vam tako omogoča rast. Zato je morda bolje, da ne švigate naokoli z družbo, pač pa se raje na mlaj posvetite meditaciji in sebi. Namenite torej nekaj časa zase in za svojo rast. Tokrat ne iščite zunaj in v družbi, pač pa v sebi - tam boste našli vprašanja, ki vam jih drugi ljudje ne morejo podati. 

Vodnarji

Vodnarji nimate težav, da se vključite v neko družbo, malce težje pa se zares odprete in postanete intimni v bolj ranljivih odnosih - in točno pri tem vas spodbuja tokratni mlaj. Tokrat je čas za nek nov začetek v vaših odnosih, zato naj vas ne bo sram postati malce bolj avtentični in odprti v odnosih. Če boste izrazili svoja čustva, boste lahko občutili veliko olajšanje. 

Vir: bustle.com