Kakšne energije prinaša SUPER MLAJ v devici?

V četrtek, 17. septembra, bo ob 13.00 nastopil mlaj v devici.  

Kakšne energije prinaša SUPER MLAJ v devici? (foto: pixabay) pixabay
14. 9. 2020

Tokratni mlaj bo prvi "super mlaj" v nizu treh, ki prihajajo v naslednjih mesecih. Zadnjemu mlaju v decembru pa se bo pridružil še sončev mrk. 

"Super lune" nastopijo takrat, ko je luna bližje Zemlji kot običajno. Tudi energije so takrat običajno malo močnejše.

Zdi se, da nam bo niz mlajev in mrkov pred nami tlakoval pot v novo. Po napornem letu tranformacij in neviht bo konec leta čas za vzpostavljanje nečesa novega. 

V času tokratnega mlaja pa bo prisotna bolj intezivna energija, ki nas lahko na trenutke pahne iz ravnovesja, zakar se lahko počutimo nestabilne in nesigurne.

Pa saj leto 2020 je tako ali tako prineslo že kup nestabilnosti, zato ste se na to verjetno že privadili.

Zaradi retrogradnega Marsa v ovnu pa bodo ljudje lahko tekom nestabilnosti in nesigurnosti, ki jih bo spodbudil mlaj, hitro postali impulzivni, napadalni in nesramni z besedami ter dejanji. 

Vedno se lahko sami odločimo, da izstopimo iz napetosti in nesramnosti, ter se osredotočimo na lepše stvari ter v mislih naredimo zaščito pred vsem slabim. 

S svojo lastno vibracijo lahko dodajmo k jezi in kaosu, ali pa k svetlobi in ljubezni. Imamo moč, zato se potrudimo in se osredotočimo na tisto, kar si želimo v življenju. Naj nas strah ne zajame. Zavedajmo se, da se bo vsaka situacija, v katerikoli že smo, izboljšala. 

Devica je znamenje zdravilca. Nagovarja nas, da poskrbimo za svoje zdravje skozi hrano ter skozi gibanje in preživljanje časa v naravi. 

V času mlaja je dobrodošlo, da se posvetimo zdravilnim zeliščem, masaži, jogi, zdravemu kuhanju... Da poskrbimo tudi za urejeno črevesno floro, ker je ta pogoj za dobro fizično energijo in jasen um. 

Naš prebavni trakt ne prebavlja le hrane, pač pa tudi energije in situacije, ki jih doživljamo. 

Katere dogodke in situacije morate "prebaviti" v tem času? Pomembno je, da jemo zdravo, hkrati pa, da prebavimo tudi vsa svoja čustva, da se ta kje na telesu ne zaustavijo in tako ustvarjajo energijske blokade. 

Opazujte svojo prebavo glede na svoja čustva in glede na situacije, v katerih ste, pa boste ugotovili, kako ta vplivajo na vaše telo. Če jeste zdravo in prebava še vedno ni urejena, se lotite dela na čustvenih ravneh.  

Izkoristite energijo mlaja v devici zato, da vzpostavite več ravnovesja in zdravja tako v svojem telesu kot v umu. 

Poskusite iti izven nesigurnih misli in se premaknite v prostor tišine in zaupanja. 

Ste veliko močnejši, kot si mislite. Veste, kaj morate narediti. Samo zaupajte si. 

Devica je v svojem polnem potencialu izjemo notranje močna in neodvisna, ve točno, kaj si želi in ne potrebuje ničesar utemeljevati drugim. 

Pametno izbirajte, na kaj se boste v tem času osredotočali. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: DEVICA nikoli ne naredi ničesar na pol

ali So tudi vaše potrebe ignorirali, ko ste bili otroci? To so posledice danes...