Ta 4 znamenja bodo med MLAJEM najbolj na udaru

15. 10. 2020
Deli
Ta 4 znamenja bodo med MLAJEM najbolj na udaru (foto: pixabay)
pixabay

V soboto prihaja mlaj v tehtnici in nekateri ga bodo občutili bolj kot drugi. 

Tokratni mlaj bo nastopil v znamenju zračne tehtnice, ki je znana po tem, da išče ravnovejse, mir in harmonijo. Vendar bodo hkrati z luno vplivali tudi drugi planeti, ki bodo lahko izzvali konflikte in napetosti - še posebej retrogradni Mars v ovnu, pa Saturn in Pluton v kozorogu. Polej tega pa se pred mlajem prične še retrogradni Merkur. Kozmične postavitve seveda vplivajo na vse nas, vendar nekateri lahko občutijo energetske "nevihte" še toliko bolj. 

Poglejmo si, katera znamenja bodo najbolj na "udaru". 

OVEN

Ovni, luna zelo močno vpliva na vas v tem mesecu. Prva polna luna je bila namreč v vašem znamenju, sedaj pa se mlaj nahaja v vašem nasprotnem znamenju - to je v tehtnici. Vaš vladajoči planet Mars se trenutno giba vzvratno oz. retrogradno - in to v vašem znamenju. Vse te postavitve lahko ustvarijo močne čustvene konflikte v vaši notranjosti - pričakujete lahko napetosti v sebi, kakor tudi napetosti v vaših odnosih, kjer vas lahko mimogrede stvari spravijo iz tira in nastanejo konflikti. Če ste sposobni najti svoj lastni notranji mir in biti malce bolj diplomatski z drugimi, potem lahko zmanjšate vpliv napetosti in drame ter v svojih najbližnjih odnosih pričnete delovati s povsem novo svežino. 

RAK

Raki boste imeli v tem času željo po tem, da se skrijete oz. greste čim bolj v osamo. To je morda ta hip tudi dobro za vas. Na površje lahko namreč priplavajo številne frustracije povezane z delom, partnerstvom in druge osebne težave... Morda se vam bo na trenutke zdelo, da je vsega preveč. Toliko občutkov in spominov naenkrat. Zato je koristno, da greste čim bolj vase in predelate te občutljive dele sebe. Hkrati pa potrebujete v tem času spodbudo in nežnost, zato bodite obkroženi s svojimi bližnjimi, s katerimi se počutite najbolje. 

TEHTNICA

Sonce v tehtnici, luna v tehtnici - marsikaj lahko tehtnice občutite v tem času. Mlaj pa vam ponuja možnost za rast, spremembo in svež začetek. Seveda pa pride vsak nov začetek skupaj z izzivi. Morda boste občutili frustracije, ker se določene stvari v odnosih premikajo prepočasi, morda vam bo nekaj zamajalo občutek stabilnosti. A naj vas to ne zmoti preveč. Imate moč, da najdete oz. ustvarjate ravnovesje v svojem življenju. 

KOZOROG

Tudi kozorogi ste v zadnjem času precej na "udaru". Tokratni mlaj pa daje več pozornosti na vaše profesionalno življenje. Lahko prinese tudi vznemirljive nove začetke na področju dela, vendar bo potrebnega veliko premišljevanja. Kariera, dom in osebno področje lahko doživijo nekakšne medsebojne konflikte. Premislite in bodite odprti za nove možnosti, tudi če se na prvo žogo ne zdijo prave. 

vir: bustle.com

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"