Katera znamenja bodo najlažje prebrodila tokratni MLAJ?

Med retrogradnim Jupitrom in začetkom sezone leva, bo svojo začimbo dodal še mlaj v levu, ki nastopi v čertek, 28. julija ob 19.55 uri. Kdo naj bi najlažje preživel te dni?

Katera znamenja bodo najlažje prebrodila tokratni MLAJ? (foto: profimedia) profimedia
27. 7. 2022

Nekateri bodo občutili večje izzive, nekateri pa bodo z večjo lahkotnostjo preživeli te dni in doživeli posebne inspiracije. Lev rad sije, saj mu vlada sonce, zato si bo veliko ljudi želelo biti opaženi med tem mlajem. Ta luna razkriva naše stanje poguma, samozavesti in tudi našega notranjega umetnika.

Lev je glasen in ponosen, zato pričakujte, da se boste počutili še posebej pogumne, ko bo treba okolici sporočiti svoje potrebe. Ustvarjalno ognjeno znamenje je prvak umetnosti, zaradi česar je ta luna tudi idealen čas za zagon strastnih projektov.

Mlaj pušča tudi veliko prostora za romantiko, užitke in zabavo. Lev je fiksno ognjeno znamenje, zato vam ta luna daje možnost, da trdno stojite v svoji pristnosti.

Preverite, ali ste eno izmed srečnih horoskopskih znamenj, na katere bo mlaj julija 2022 najmanj vplival.

DVOJČKA

Mlaj v drznem levu vas spodbuja, da ste glasni in ponosni v svojem samoizražanju, zato povejte svojo resnico brez strahu! Ta luna vam tudi pomaga in vas spodbuja, da razmišljate izven okvirov - bolj kot običajno. Dovolite si čisto drugačno razmišljanje in čisto drugačno komunikacijo. Govorite o svojih čudnih zamislih in lahko boste opazili, kako boste ustvarili zanimive pogovore.

V času tokratnega mlaja boste lahko prejeli posebne blagoslove, ki so povezani z vašimi prijatelji. Hkrati pa se lahko razjasnijo določene situacije in doživite nenadna razodetja. 

OVEN

Med mlajem boste lahko začutili določeno poživitev. Čas je, da razmislite o svoji ustvarjalnosti in strastnih projektih. Kakšen korak lahko sedaj naredite v smeri svojih projektov, ki si jih že nekaj časa želite izpeljati? Prav tako pa je to tudi čas, da se izrazite in si vzamete čas za ljubezen in popestrite svoj partnerski odnos. Lahko pa ta čas vpliva tudi na vaš dom in razmislek o tem, kako se počutite v njem. Dobro je, da nekaj sedaj spremenite v svojem domu. Premislite tudi o svojem odnosu z mamo. Lahko izpostavite eno rano iz odnosa z njo in se ji sedaj posvetite? 

STRELEC

Julijski mlaj vam ponuja orodja za globoko kopanje po sebi. To je odličen čas, da se osredotočite na napredek svoje notranje rasti. To je popoln prostor za vas strelce, da dobite novo priložnost za raziskovanje neraziskanih področji življenja. Sedaj lahko najdete več smisla v življenju, kar bo prineslo večji občutek namena in splošne izpolnjenosti. Vse je v tem, da sledite svoji poti. Privoščite si branje knjige ali dobrega filma, ali pa se poglobite zgolj v situacije v svojem življenju in glejte globlje. 

Preberite si še: