Prihaja MLAJ v levu (četrtek, 28. julij): Kaj prinaša?

27. 7. 2022
Deli
Prihaja MLAJ v levu (četrtek, 28. julij): Kaj prinaša? (foto: profimedia)
profimedia

V teh dneh bomo pod vplivom mlaja. 

Mlaj v levu nastopi v četrtek, 28. julija ob 19.55 uri. 

Na spletni strani foreverconscious.com so zapisali, da nosi ta mlaj vibracijo obilja, veselja in ustvarjalnosti. Pravijo, da bo to čudovit mlaj, ki nam bo pomagal, da preverimo tok našega življenja: Ali smo tam, kjer želimo biti? To je pravi čas, da se ustavimo in razmislimo o smeri našega življenja. Ali delamo dejanja, ki nas izpolnjujejo, ali živimo zgolj na avtopilotu in počnemo stvari iz navade?

Ta mlaj bo na vaši strani in vas podpiral pri vseh spremembah, ki jih želite narediti, in vseh novih idejah, navadah ali podvigih, ki jih želite preizkusiti.

Prav tako lahko uporabimo simboliko leva, da nas pomaga usmerjati. Lev deli sporočilo, da smo lahko ponosni, samozavestni in odločni v tem, kar smo. Ko odvržemo površnost, ko odvržemo bremena, ko odvržemo stvari, ki nam preprečujejo, da bi bili pravi jaz, lahko resnično zasijemo.

Najbolj aktiven planet pod to julijsko luno pa je Jupiter. Jupiter je planet obilja in širitve. Skupaj z energijo mlaja nas bo vodil, da v svet prinesemo več energije srca. Svet trenutno zagotovo potrebuje več srčne energije in ta luna nam vsem ponuja to darilo.

Upočasnite se. Življenje ni dirka. Če želite resnično kar najbolje izkoristiti to energijo, usmerite svojo pozornost na svoj srčni center. Poslušajte svoje srce, kaj šepeta.

Ena močna in hitra vaja, ki jo lahko naredite, da se povežete s svojim srcem, je, da zaprete oči. Trikrat globoko vdihnite in nato položite roko na srce. S tega mesta vprašajte svoje srce, kaj trenutno najbolj potrebuje, nato pa zaupajte občutku ali sporočilu, ki se pojavi.

Nekaj ​​trenutkov po tej luni postane Jupiter retrograden, zaradi česar je njegova energija dvakrat močnejša in vplivnejša.

V astrologiji je Jupiter znan po tem, da prinaša optimizem. Če se v vašem življenju dogaja nekaj zahtevnega, uporabite to luno, da vidite stvari s pozitivne ali upanja polne strani. 

Medtem ko mlaj v levu prinaša valove harmonične energije v naše bitje, obstaja še ena sila, ki vpliva v ozadju in lahko v naš svet prinese nekaj vznemirljivih energij.

Ta vznemirljiva energija prihaja iz konjunkcije Uranovega severnega vozla. Ne glede na to, kako lepa je ta prazna luna, se morda ne bomo mogli izogniti preobratu, ki se bo odvil zaradi te močne konjunkcije.

Konjunkcija Uranovega severnega vozla govori o dvigu naše skupne usode. Stvari, na katere smo se nekoč zanašali, se ne zdijo več tako zanesljive. Naše vrednote in stvari, od katerih smo bili odvisni, se spreminjajo. Toda vse to je v prizadevanju, da bi zvišali našo kolektivno zavest.

Določena mera kaosa je neizogibna na tem potovanju in morda bomo videli, da se bo nekaj tega sprožilo okoli te lune. Samo zapomnite si, da ta mlaj ponuja možnost, da vidite dobro tudi v kaosu. 

Preberite si še:

Novo na Metroplay: "Slovenski hribi postajajo preobremenjeni" | Matjaž Šerkezi