Ljubezenski horoskop za APRIL

Kaj pravi horoskop za področje odnosov? 

Ljubezenski horoskop za APRIL (foto: pixabay) pixabay
2. 4. 2021

Venera se bo v prvi polovici aprila nahajala v znamenju ovna, zato pričakujte direkten pristop, ki ne bo dovoljeval izmikanja. Strast bo zadušila romantiko, kar pa se bo po 14. aprilu, ko Venera preide v znamenje bika, spremenilo.

Mars, ki v odnosih poudarja stabilnost, se bo v začetku aprila nahajal v dvojčkih.
Dovajal vam bo razigrano in klepetavo energijo, zato vam v ljubezenskih razmerjih nikakor ne bo dolgčas. 23. aprila preide Mars v znamenje raka, zato lahko pričakujete proti koncu meseca več občutljivosti in ranljivosti.

OVEN

Lahko se odločite za razčiščevanje čustvenih odnosov. Pomagala vam bo Venera, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Vaše misli bodo občasno zbegane, vendar se boste kljub temu znali motivirati, če vam bo slučajno primanjkovalo energije. Jupiter vam bo s svojimi aspekti pripomogel, da se sestavite in usmerite k boljšemu počutju.

BIK

Utrujenost, ki bo v začetku aprila prisotna bolj na psihičnem področju, vas vodi v manjše nezadovoljstvo. Nasičeni ste že od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Venera vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega in obremenjujočega. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

DVOJČKA

V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, vpeljite takšen pristop tudi na ljubezensko področje. V odnosu bi morali pokazati veliko več odločnosti. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembne zadeve, ki vas bremeni že nekaj časa, to je svoboda, po kateri hrepenite.

RAK

Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez. Delovanje vas bo usmerilo v več strasti in poglobitev. Več bo tudi iskrenosti in sproščenih pogovorov. Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli, povezane s partnerskim odnosom. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem se vam sreča ne bo izmaknila.

LEV

Poglobiti se morate v stvari, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas na področju čustev močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vaše stanje čisto normalno, le nekoliko ste vznemirjeni, ker vam ljubljena oseba ne sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli. 

DEVICA

Venera vam v aprilskih dneh prinaša simpatično energijo, ki bo polepšala ljubezenske vibracije. Njeno energijo lahko uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k novim korakom. Energija Sonca v biku bo v zadnjem delu aprila ugodno vplivala na ljubezensko življenje in notranjo radost. Vztrajajte in ostani zvesti sami sebi.

TEHTNICA

Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način, kar vas bo napolnilo s splošnim zadovoljstvom. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Ljubljena oseba vam bo zelo hvaležna. Sredi meseca boste potrebovali več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase.

ŠKORPIJON

Planetarni vplivi vam bodo v prvih dneh aprila naklonjeni na področju ljubezni, vendar ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Dnevi bodo namenjeni globokim pogovorom, ki bodo povezani z vašim razmerjem. Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo v večjo korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili zakoreninjenih bremen. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno najbolj pisano na kožo. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa samo zase.

STRELEC

Notranja moč se bo v začetku aprila s pomočjo Sonca v ovnu okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako ujeli lepe spremembe na ljubezenskem področju. Tok le teh bo počasen in temeljit, kar vam ne bo najbolj všeč. Veliko energije boste vložili v posel in v sodelovanje, ki vam dolgoročno prinaša ugodne priložnosti.
Strast bo tokrat prisotna v drugačni obliki. 

KOZOROG

Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi obnovili nekaj iz preteklosti, vendar se nikar ne zaletite prehitro. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vodi v pravo smer in vam govori, kdo je tisti, ki vas resnično spoštuje in vas ima iskreno rad.

VODNAR

Vezani premislite, preden boste napadli zaradi napake, najprej se zavedajte svojih.  Psihična nestabilnost se v drugi polovici aprila počasi umika vstran. Nekaj lenobe vas bo kljub temu spremljalo, zato se boste ob večerih predčasno odpravljali v posteljo, kar bo koristilo tudi vašemu organizmu, ki vam bo hvaležen. Mars bo v zadnjih dneh aprila dvignil vaše razpoloženje in dodal nekaj energičnosti. Partnerja pa lahko očarate s svojim čustvenim in hkrati suverenim nastopom.

RIBI

V april boste stopili nekoliko nezadovoljni in raztreseni. Čeprav vedno bolj čutite praznino, se potrudite, da najdete v sebi še kanček sočutja. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran. Sredina meseca aprila bo povezana s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami. Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. 

Povzeto po: horoskop.si