LJUBEZENSKI horoskop za mesec JULIJ

Poglejmo si ljubezenski horoskop za mesec julij. 

LJUBEZENSKI horoskop za mesec JULIJ (foto: pexels) pexels
8. 7. 2021

OVEN

V začetku julija, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju raka, bodite pozorni na morebitne zaplete, na katere ne boste pripravljeni. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Počakajte na sredino meseca, ko boste imeli na področju čustev več priložnosti. O vsem skupaj boste želeli premisliti trezno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče. V zadnje dni julija stopate polni elana in kljub temu, da sledijo dnevi, ko se bo na področju dela veliko dogajalo, se boste na ljubezenskem področju aktivirali in si zastavili višje cilje.

BIK

Na ljubezenskem področju se tudi tistim, ki ste vezani, nakazuje še nekaj ovir, ki jih boste premostili z ugodno Venero v znamenju leva. Psihična nestabilnost se počasi umika vstran, imeli boste možnost, da se soočite z vsemi obveznostmi.  Vaša samozavest bo v zadnjih dneh julija na ostalih področjih naraščala, na čustvenem področju pa bo počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale določene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite diplomatsko in z umirjenim pogovorom. 

DVOJČKA

Kmalu se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste pripravljeni na vznemirljivo in spontano razmerje. Družinske, ljubezenske, prijateljske in celo poslovne odnose bo zajela razigrana energija. Mars v znamenju leva bo dvignil vaše razpoloženje in dodal strast ter veliko energičnosti. Končno vas ne bo strah povedati tistega, kar vam najbolj leži na srcu. Obeta se vam čudovit konec julija.

RAK

V juliju boste predvsem potrebovali čas zase. Nikar ne bodite preveč pristranski, saj tako zaznavate le eno plat celotne zadeve, kar vas drži nazaj v odnosih. V sredini meseca boste delovali nekoliko nezadovoljni in raztreseni. Vaše čustveno zanimanje za določeno osebo bo v zadnjem delu julija, ko bo Sonce v levu, nerealno naravnano. V naletu strasti boste lahko obljubili marsikaj. Zapomnite si, da nepričakovano impulzivno obnašanje še dodatno otežuje ljubezenski dialog. 

LEV

Vaše čustveno življenje bo v juliju malce nihajoče. Nikar se ne podajajte preveč zaletavo v dvoboje, saj bi s tem pokvarili odnos. Vezani se boste na sredini meseca znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s skupnimi zadevami. Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko določene odnose izboljšali. Z obzirnostjo boste vsekakor dosegli veliko več. 

DEVICA

Malo vas bodo mučile neke podrobnosti in dvomi v povezavi z dolgoročno prihodnostjo. Najboljše se boste počutili v drugi polovici julija, ko boste v svoja čustva veliko bolj sigurni. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. Če boste iskali pomoč pri svojih bližnjih, boste kdaj tudi razočarani, zato se predvsem zanesite nase.  

TEHTNICA

V začetku julija boste mešanica jasnih čustev in sramežljivosti. Sami si zapletate stvari. Takrat, ko vas bo nekdo izzove ali razjezi, se odzovite na umirjen način. Fleksibilna energija bo tista, ki vam bo v sredini meseca v veliko pomoč. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali. Če se boste v vezi začeli dolgočasiti, je to znamenje, da ste preobremenjeni. V odnosih do drugih boste v zadnjih dneh julija lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na čustvenem področju.

ŠKORPIJON

V julij vstopate neprilagodljivi. Posebno v prvi polovici julija, ko boste od partnerja zahtevali, da se vam prilagodi brez upiranja. Vseeno vam svetujemo, da pokažete več pozornosti. Vsekakor boste najbolj zadovoljni in nasmejani, posebno ob novih poznanstvih in če s stalnim partnerjem načrtujeta krajše potovanje. Ljubezenska čustva vas bodo v zadnjih dneh julija spodbujala k vedno jasnejšemu izkazovanju naklonjenosti. Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad dogodki, ki jih prinaša Venera v devici. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni. 

STRELEC

V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo boste delovali zelo sproščeno. Imate idealno priložnost, da naredite kakšen večji premik v odnosih. Pozitivna energija vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo obremenjujočega v preteklosti. V zadnjih dneh julija se boste posvetili svojim željam in s tem izboljšali situacijo.

KOZOROG

Vaša komunikacija bo v prvih dneh julija, ko bo Sonce v raku, trda in hladna, vendar bodite previdni, da koga ne užalite s svojim pristopom. Pozabite malo na črnogledost. Združite raje notranjo moč in svojo stabilnost. Vzemite si konec meseca nekaj časa za oddih in se posvetite sami sebi. Merkur bo občutno izboljšal vašo komunikacijo. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo vstopali v vaše življenje. Končno boste zaradi Sonca v znamenju leva začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran.

VODNAR

Ne smete se naslanjati na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, saj vas to le vleče navzdol. V naletu strasti, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Če boste dovolj iskreni - posebno v ljubezni, lahko osebnostno napredujete. Čeprav bo sproščanje vaše kreativne energije omejeno, boste vseeno našli način, da se ji boste prepustili. Zbrali boste pogum, da se postavite zase in začnete delovati bolj sproščeno.

RIBI

V prvih dneh julija boste našli pravo ravnovesje in stabilnost na področju ljubezni. Druga polovica julija bo bolj tesno povezana s poglobljenim razmišljanjem in ljubezenskimi zadevami. Odločili se boste in se kočno usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. Da se zakrpajo določene rane, boste potrebovali še nekaj časa. 

Prirejeno po: horoskop.si