Lunin mrk bo lahko bolj umirjen za ta 3 znamenja

Poglejmo si, katera znamenja naj bi lunin mrk najmanj "prizadel". 

Lunin mrk bo lahko bolj umirjen za ta 3 znamenja (foto: profimedia) profimedia
12. 5. 2022

VPLIV LUNINEGA MRKA NA ZNAMENJA:

RAK

Lunin mrk bo namenjen sledenju užitku in osvobajanju svojega umetniškega duha. Ti kozmični premiki vas lahko uvedejo v nov ustvarjalni hobi ali celo v kakšen nov odnos. Med tem tranzitom si boste še posebej želeli uživanja. Morda boste celo začeli novo razmerje. To je obdobje, da razširite svoje umetniške perspektive in se odločite za utelešenje bolj prijazne perspektive. Katera so nekatera vaša omejujoča prepričanja, ki vam morda preprečujejo pozitivne spremembe? Zdaj je odličen čas, da opustite svoje samouničujoče razvade in sprejmete nekaj novega, kar bo ponovno spodbudilo vašo poželenje po življenju.

KOZOROG

Stvari postajajo živahne v vašem življenju. Ta luna bo zasenčila področja skupnosti, povezav in prijateljev. Lahko se pojavijo stara ali kratkotrajna prijateljstva, ki vas spodbudijo, da uživate v svojem družabnem življenju. Ta lunacija vam ponuja priložnost, da stopite v stik z ljudmi, s katerimi ste ga izgubili in se znova povežete. Dobro bo razmisliti o tem, kakšna prijateljstva želite ohraniti. To je očiščevalni mrk, ki vas aktivno spodbuja, da najdete ljudi, ki so vam bolj podobni. Vleče vas, da vlagate v prijatelje, ki z vami delijo vrednote, ki vas dvignejo in ne upočasnijo.

RIBI

Ta luna je namenjena iskanju vaše duše in duhovnemu napredku. Morda boste odkrili skrite resnice ali naleteli na razodetja, ki bodo popolnoma spremenila vaš pogled na življenje. Ta mrk vas spodbuja, da sprostite stare navezanosti in razširite svoj pogled na svet. Čeprav je za nekatere to lahko oster prehod, boste ugotovili, da so vibracije mrka rezervirane za tiho razmišljanje in raziskovanje vaših prepričanj. Ta mrk je priložnost, da poveste svojo resnico, da poveste, kar mislite in verjamete, brez strahu pred posmehom.

Vir: bustle.com