Lunin mrk prinaša največ drame tem 4 znamenjem

Poglejmo si, katera znamenja bodo lahko imela v tem času največje "teste". 

Lunin mrk prinaša največ drame tem 4 znamenjem (foto: pixabay) pixabay
25. 11. 2020

Mrki imajo poseben pomen v astrologiji, saj običajno prinašajo velike premike in hipne spremembe v življenje. Zato bosta novembrska polna luna in lunin mrk prinesla zelo močno energijo. Luna bo v znamenju dvojčkov, kar pomeni, da bomo naprošeni, da združimo tako svojo logiko kot čustveno intuicijo. Za vse bo dobro, da se v tem času povežemo z ljudmi, katerim lahko izrazimo svoje skrbi in misli.

Preberite si več o tokratnem mrku tukaj. 

Poglejmo si torej, katera znamenja bodo lahko v tem času najbolj občutila vplive lune in imela morda največje "teste". 

DVOJČKI

To bo prvi mrk v vašem znamenju po skoraj 20-ih letih! Zato ne bo nič nenavadnega, če boste čutili njegove efekte bolj močno kot ostala znamenja. Za vas bo izjemno pomembno, da v tem močno transformativnem času poslušate svoje srce. Že dolgo niste postavili svojih potreb na prvo mesto. Bodite pozorni na svoje potrebe in naj zasije vaš pravi jaz, četudi je vaše nebo morda v tem trenutku temno in nevihtno. 

DEVICA

Za device je lahko lunin mrk točka preobrata v službi oz. na profesionalni poti, kjer se lahko najbolj burno dogaja. To je čas, da pokažete vse svoje talente, ki ste jih dosedaj morda zatirali ali skrivali. Ljudje bodo opazili vaše sposobnosti, zato nikar ne bodite sramežljivi. Vredno je pokazati svoje talente in biti ponosen na njih. 

STRELEC

Strelec je znamenje, ki ima najraje od vseh svobodo, zato ste lahko precej negotovi, ko pride do tega, da bi se nečemu ali nekomu zavezali. A prav lunin mrk vas lahko postavi v pozicijo, kjer se boste morali odločiti za eno pot (še posebej na ljubezenskem področju). Odnosi zahtevajo delo in zvestobo. Če se znebite strahu pred navezanostjo, lahko uspete. Vaša želja po avanturi ne bo zaradi zaveznosti in odnosov kakorkoli zanemarjena. Le naučiti se morate ljubeče izražati svoje potrebe. Strelci, odprite svoj um in srce novim odnosom. 

RIBI

Lunin mrk bo "butnil" v vašo 4. hišo, to je hiša doma, družine in spominov. To je zagotovo vaš najbolj občutljiv in ranljiv del. Vaš fokus sedaj naj bo na stiku s seboj in na pomiritvi vaših anksioznosti, kar seveda ni lahko delo. Vzamite si malo več časa zase - dobra hrana, udobna oblačila, vaš najljubši film... Naredite nekaj, kar izboljša vaše počutje, da se počutite bolj varno, tako boste lažje predelali tudi svoje čustvene borbe. 

Vir: www.bustle.com

ali preberite več o prihajajoči luni: Prihaja LUNIN MRK, ki deluje kot izredno močna polna luna