Prihaja LUNIN MRK, ki deluje kot izredno močna polna luna

V ponedeljek, 30. novembra ob 10.44 uri, prihaja polna luna in delni lunin mrk v znamenju dvojčka. 

Prihaja LUNIN MRK, ki deluje kot izredno močna polna luna (foto: profimedia) profimedia
23. 11. 2020

Lunini mrki delujejo kot izredno močne polne lune. Osvetlujejo področja naših življenj, kjer je potrebno nekaj postoriti, pozdraviti, pospraviti oz. se nečesa znebiti. 

Pokažejo nam, česa se oklepamo preveč močno in kje je potrebno nekaj spustiti. 

Lunini mrk zahtevajo od nas, da nekaj odvržemo. Da kot kača odvržemo svoj lev. Karkoli starega in preseženega bomo odvrgli stran, bomo s tem naredili rodoviten prostor za nova semena. 

Lahko se pojavijo tudi strahovi, nesigurnosti in dvomi. A tokratni lunin mrk hkrati prinaša tudi obljubo svetlejšega obdobja, ki prihaja.  

Morda bo v času mrka najbolj pomembno, da ves čas zadržite občutek zaupanja v svojem srcu. 

Stvari, ki se dogajajo v tem času, so usklajenje z vašim razvojem. Potrebujete jih. Karkoli se zgodi, zaupajte, da je tako prav. Vedno se skriva v ozadju poseben namen. 

Dajte si prostor za čustva, da občutite, kar prihaja na površje. 

Lunini mrk nas prav tako spodbujajo k izražanju ženske energije. Ta ni pogojena s spolom. Gre za izražanje energije, ki vlada skrivnim in sečnim delom naše osebnosti. Gre za izražanje lastne kreativnosti. Gre za naš notranji plamen, za povezovanje z z našo notranjo močjo in s strastmi. Gre za dopuščanje čustvom, da priplavajo na površje, da jih lahko nato pozdravimo in spustimo. Gre za preživljenje časa v naravi in prakticiranje skrbi ter nežnosti do sebe. Gre za stik z duhovno platjo življenja. K vsem tem ženskim aspektom nas spodbuja lunin mrk.  

Tokrat pa bo mrk v znamenju dvojčkov, ki simbolizira viden in neviden svet. En dvojček predstavlja zemeljsko, drugi pa kozmično. 

Njegova energija nas opominja, da smo hkrati fizična bitja in hkrati nefizične duše. Zato lahko tokratna energija vpliva tako na fizična kot na duhovna telesa. 

Dvojček je zračno znamenje, ki vlada našemu umu. Naš um ima neverjetno moč. 

Če ves čas razmišljate o rumenih avtomobilih, jih boste na cesti vedno opazili. Če ves čas razmišljate o priložnostih, boste vedno opazili, kje so na voljo nove odlične priložnosti. Če ste jezni in razmišljate o jezi, boste vedno znova našli nove razloge, da ste jezni. Postanete to, o čemer ves čas razmišljate v svojem umu. Zato bodite pozorni in se opazujte. 

V svojem umu smo sposobni tudi ustvarjati stvari in zgodbe, s katerimi sami sebi povzročamo stres in trpljenje. 

Morda je prav luna v dvojčkih priložnost, da pomirite svoj um ter prenehate z njim ustvarjati zgodbe, ki vam ne služijo dobro. Poskusite vsaj za trenutek izstopiti iz obsesivnega razmišljanja in samo bodite ter sprejemajte dani trenutek. 

Torej, lunin mrk vas bo postavil točno tja, kjer morate biti. Zaupajte in izkoristite lunino energijo za povezovanje s svojo žensko energijo in s svojo celotno bitjo. 

"Le če sem v stiku s seboj, se lahko povežem z drugimi ljudmi. Tedaj se ne bojim več, da bi drugi v meni lahko opazil nekaj, kar sem prekril celo sebi."

(Anselm Grun, Mala knjiga o pravi ljubezni) 

povzeto po: foreverconscious.com