Marjan Ogorevc: "Vidno je, da je sistem oblikovan za držanje umov v hipnozi"

"Nevareno je, da ljudje čakajo, da bo nekdo nekaj naredil namesto njih", pravi bioterapevt Marjan Ogorevc. 

Marjan Ogorevc: "Vidno je, da je sistem oblikovan za držanje umov v hipnozi" (foto: profimedia) profimedia
11. 1. 2022

V današnjem času projekte spreminjanja uma izvajajo s pomočjo množične hipnoze, vsiljevanja virtualne resničnosti, v katerih osebam operejo možgane. Sledi vnos drugih vsebin, ki ustrezajo ciljem, ki jih želijo doseči naročniki. Televizija je zelo primerna za množično hipnozo, saj oddaja podobne vibracije kot hipnotizer. Ljudje so v neke vrste hipnotičnem transu in dobesedno posrkajo vase tako reklame kot druge vsebine in tudi subliminalna sporočila, ki jih zavestno ne zaznajo, ta pa spreminjajo njihov um po želji naročnika. 

Treba se je zbuditi in dojeti, kako vse to deluje. Stopiti na žogo, kot bi rekli nogometaši, in pri sebi pogledati, kakšna prepričanja imamo. Če ugotovimo, da smo v hipnozi, programirani, je to prvi korak v smeri, da se osvobodimo. Sledi reprogramiraje. Z reprogramiranjem uma se nam odprejo oči in zbudimo se iz globokega spanja. Hipnoza ne deluje več in svet vidimo drugače kot prej. Zbujeni um ne more več požirati vsakršne zgodbe in prosojnosti ideološkega sistema, ki je viden z vsakega stališča. Vidno je, da je sistem oblikovan za držanje umov v hipnozi boljšega jutri in upanja v rešitelja velikega vodje, ki pride in nas na krilih svoje moči odpelje v novi svet, v zlato obdobje človeštva. 

Mi in še nekateri sosednji narodi imamo mit o kralju Matjažu. Ta mit pravi, da kralj spi v neki jami, in ko mu bo brada devetkrat zrastla okoli mize, pride in nas osvobodi. Ta vzorec, ki ga nosimo v sebi, je nevaren, saj ljudje čakajo, da bo nekdo nekaj naredil namesto njih. Ne prevzamejo odgovornosti za svoje življenje.

Modrost pravi: "Reveži in bedaki se najbolj veselijo obljub." Čista romantika. Posledica dereprogramiranja je, da um postavi v položaj surove resničnosti, v katerem je lepoto resnice težko slišati, ampak nujno povedati. Ne pričakujte pomoči od kogar koli, sploh pa ne od države.

Tu imamo zgodbo o Martinu Krpanu, ki si vzame pravico, da sam presodi, kaj je prav in kaj narobe. Če ga ne poslušajo, pa s sekiro naredi red. Potem pa lahko svojo sol prodaja brez davkov. 

Država ni aparat, ki služi človeku. Čim prej nehajte vrjeti v to, kaj šele pričakovati od države, da vam nekaj da. Reševalci kakršne koli oblike ali vrste, ki pridejo od zgoraj ali spodaj, so prevara, na katero nasedejo romantični umi v želji, da se jim ne bi bilo treba spreminjati. 

Marjan Ogorevc v knjigi Magija, Most med znanostjo in religijo