Kako bo sončev mrk vplival na bike, device, strelce in ribe?

Poglejmo si, kako bodo 4 znamenja občutila vpliv prihajajočega mlaja in sončevega mrka. 

Kako bo sončev mrk vplival na bike, device, strelce in ribe? (foto: profimedia) profimedia
30. 11. 2021

Pred nami je mlaj v strelcu in sončev mrk, ki se bo zgodil v soboto, 4. decembra. Pričakujemo lahko dodatne napetosti in čudne pripetljaje. A kljub vsemu lahko zadržimo pozitivno stanje.

Kako bo sončev mrk vplival na bike, device, strelce in ribe? 

BIKI

Lahko se vam pripetijo konflikti in kakšne dramatične situacije v odnosih. Nekaj se lahko zaključi, a istočasno se odpre nekaj novega. Tisti, ki ste v partnerstvu, se morate dvigniti nad dramo in napetosti, ter odkriti, da so te situacije samo priložnosti za nove vidike v ljubezni, da razčistite stare dolgove v odnosih. Sedaj je trenutek za iskren pogovor o vseh izzivih. To vam bo prineslo olajšanje. 

DEVICA

Mlaj vam pomaga, da zacelite čustvene rane iz preteklosti. Največ boste naredili zase, če boste imeli moč, da stopite izven cone udobja. Lahko se vrnejo neka stara, negativna in potisnjena čustva. Morda boste morali odpustiti svojim staršem. Prava radost pa bo prišla, ko boste našli ključ do miru v sebi. 

STRELEC

Mlaj se bo dogodil v vašem znamenju. Lahko doživite manjšo krizo identitete oz. si  postavljate vprašanja, na katera ne boste našli odgovorov. Že dolgo iščete primerne spremembe. Morda je prav sedaj priložnost, da občutite in spoznate v sebi, kaj za vas pomeni prava svoboda in avantura. Morda boste morali spremeniti svoje dojemanje teh pojmov. Pomembno je, da poskusite nove stvari, hkrati pa spoznate, da denimo odnosi ne pomenijo nujno, da vam preprečujejo svobodo. Svoboda boste našli le v sebi, ko se boste dvignili nad lastne omejitve. 

RIBE

Možne so nove priložnosti, ki vas bodo popeljale naprej v vaši karieri in življenju na splošno. Lahko se boste počutili nemirne, zaradi sprememb, vendar izkoristite priložnost, da pokažete svoje sposobnosti in ustvarite nekaj novega. Ne glede na to, kaj se zgodi, imejte vero, da se vam odpirajo dobre nove poti. 

Poglejte si še: Zakaj sončev mrk ni primeren čas za manifestacijo!

in Pripravite se še na SONČEV MRK (4. december)