Mlaj/sončev mrk bo najbolj vplival na ta 4 znamenja

Poglejmo si, kdo naj bi najbolj močno občutil vpliv prihajajočega mlaja in sončevega mrka. 

Mlaj/sončev mrk bo najbolj vplival na ta 4 znamenja (foto: profimedia) profimedia
12. 12. 2020

Pred nami je mlaj v strelcu in sončev mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, 14. decembra ob 17.15 uri.

Pričakujemo lahko stresne situacije, nemire, dodatne napetosti in čudne pripetljaje.

A kljub vsem negativnim situacijam, lahko zadržimo pozitivno stanje.

Največji vpliv pa naj bi imel ta dogodek na naslednja znamenja:

BIKI

Lahko se vam pripetijo konflikti in dramatične situacije v odnosih. Nekaj se lahko zaključi, a istočasno se odpre nekaj novega. 

Tisti, ki ste v partnerstvu, se morate dvigniti nad dramo in napetosti, ter odkriti, da so te situacije samo priložnosti za nove vidike v ljubezni, da razčistite stare dolgove v odnosih. Sedaj je trenutek za iskren pogovor o vseh izzivih. To vam bo prineslo olajšanje. 

DEVICA

Mlaj vam pomaga, da zacelite čustvene rane iz preteklosti. Največ boste naredili zase, če boste imelo moč, da stopite izven cone udobja. Sončev mrk bo najbolj vplival na polje vaših staršev. 

Lahko se vrnejo neka stara, negativna in potisnjena čustva. Morda boste morali odpustiti svojim staršem. 

Prava radost pa bo prišla, ko boste našli ključ do miru v sebi. 

STRELEC

Mlaj se bo dogodil v vašem znamenju. Lahko doživite manjšo krizo identitete oz. si  postavljate vprašanja, na katera ne boste našli odgovorov. 

Že dolgo iščete primerne spremembe. Morda je prav sedaj priložnost, da občutite in spoznate v sebi, kaj za vas pomeni prava svoboda in avantura. Morda boste morali spremeniti svoje dojemanje teh pojmov. Pomembno je, da poskusite nove stvari, hkrati pa spoznate, da denimo odnosi ne pomenijo nujno, da vam preprečujejo svobodo. Svoboda boste našli le v sebi, ko se boste dvignili nad lastne omejitve. 

RIBE

Sončev mrk bo najbolj vplival na polje vaše kariere. Na profesionalnih poteh lahko pride do večjih sprememb. Možne so nove priložnosti, ki vas bodo popeljale naprej v vaši karieri. 

Lahko se boste počutili nemirne, zaradi sprememb, vendar izkoristite priložnost, da pokažete svoje sposobnosti in ustvarite nekaj novega. 

Ne glede na to, kaj se zgodi, imejte vero, da se vam odpirajo dobre nove poti. 

vir: lovesensa

Poglejte si še:

ter 7 stvari, ki jih morate storiti v novi dobi VODNARJA