MLAJ: Na katera znamenja bo močno vplival?

Prvi spomladanski mlaj je tukaj. Zgodaj zjutraj v ponedeljek, 12. aprila, se dovrši v znamenju ovna. 

MLAJ: Na katera znamenja bo močno vplival? (foto: pixabay) pixabay
9. 4. 2021

Okoli tokratnega mlaja lahko vsi opazimo, da vpliva na našo samozavest, motivacijo, in na dojemanje naših ciljev. 

Nekateri ga bodo občutili bolj, drugi manj. Vsa znamenja pa lahko postanejo bolj "ovnovsko" impulzivna. 

Poglejmo si torej, na katera znamenja lahko mlaj bolj vpliva? 

OVEN

Seveda, na ovne! Saj smo v obdobju ovna, pa tudi mlaj se nahaja v ovnu. Poleg tega sta v ovnu še Merkur in Venera. 

Ovni lahko ta čas izkoristijo za levitev starega in za povezovanje s pristnim delom sebe. To je čas, da vaše vizije in talenti zasijejo. To je čas, da se osredotočite na delo na sebi. Čas, da se izrazite z besedami in dejanji, da izrazite svojo ustvarjalnost in počnete tisto, kar je najbolj vaše. To je čas za vašo avtentično naravo! Naj zasije! 

RAK

Raki pa so lahko v času mlaja malo bolj "šefovsko" naravnani. Mlaj bo namreč vplival na vaše karierno/delovno področje. To je priložnost, da postanete bolj drzni in odločni na delovnem področju. Da se zavzamete zase in da pogumno pokažete svoje talente ter uresničite neke svoje sanje. Seveda je za vas odločnost poseben izziv, vendar se izplača! Boste videli, kako bo življenje lažje, ko vam bo to uspelo! 

TEHTNICA

Ta mlaj vam ponuja priložnost, da pritisnete gumb za resetiranje v vaših najbližjih odnosih. Kot najbolj diplomatsko znamenje, ste vi vedno pozorni na to, da ugajate drugim. Vendar, poglejte sedaj, ali so drugi isti do vas? Vas tretirajo z enako mero elegance in miline, kot vi njih? Naučiti se morate izražati svoje potrebe in pogumno stati za tem. Morda je najboljši našin, da enostavno poveste ljudem, kako vas lahko podprejo in kako vam lahko pomagajo. 

Vir: bustle.com

Značke: mlaj