Današnji MLAJ prinaša magične sveže energije!

Prihaja lunin mlaj v znamenju ovna. Zgodi se v torek, 21. marca ob 18.23 uri. 

Današnji MLAJ prinaša magične sveže energije! (foto: shutterstock) shutterstock
21. 3. 2023

Mlaj doseže vrhunec takoj po spomladanskem enakonočju (20. marec) in tako bodo to dnevi, ko bomo zares lahko obrnili nov list v življenju. Vsebuje magično energijo za nove začetke in visoko kreativno energijo, ki nam omogoča, da z lahkoto najdemo nove priložnosti in se odpremo novemu. 

Marčevski mlaj si lahko predstavljate kot dih svežega zraka, ki nas vodi k drugačnemu razmišljanju, razširjanju uma v nove razsežnosti in pogledu na stvari na povsem nov način. Skratka, če si želite nekaj spremeniti v svojem življenju, je ta luna na vaši strani.

Z vso to svežo energijo, ki sedaj kroži na vesoljskem nebu, bo verjetno v naš svet prišla tudi kakšna presenetljiva ali morda celo šokantna informacija. Lahko doživimo nekakšno prebujenje ali globok "aha" trenutek. Morda se bomo morali prilagoditi ali narediti spremembe, da bi se ujemali s to novo paradigmo, ki je zdaj pred nami.

V letu 2023 smo blagoslovljeni s kar dvema mlajema v znamenju ovna, prvi je na sporedu sedaj, drugi pa pride v obliki mrka in sicer 19. aprila. Velika verjetnost je, da bo vse, kar nas čaka tekom tokratnega mlaja, le del zgodbe. Preostanek zgodbe se nam bo razkril pod močnim sončnim mrkom, ki bo prišel aprila.

Imeti dva lunina cikla v ovnu kaže na močan, drzen in ognjevit čas, ki nas spodbuja k skokom in neustrašnim odločitvam. Vesolje nam prinaša samozavest in motivacijo, da te priložnosti izkoristimo.

VELIKI PREMIK PLUTONA

Kmalu po mlaju se Pluton prvič po več kot 200 letih premakne v vodnarja. Ta premik Plutona je eden najpomembnejših kozmičnih dogodkov v letu 2023 in ker se zgodi takoj za mlajem, nakazuje, da se še bolj okrepi nova in sveža energija.

Pluton, ki se premika v vodnarja, predstavlja transformacijo ter tako odpira novosti tako na osebni kot kolektivni ravni. Lahko prinese tudi uničenje, vendar s tem uničenjem lahko ponovno rodimo nekaj novega in veliko močnejšega. Morda bo nekaj moralo zgoreti, vendar bo iz pepela sledilo ponovno rojstvo. 

Kako uporabiti energijo mlaja v ovnu?

Visoko ustvarjalna energija pod to luno je fantastičen čas za sajenje semen in razmišljanje o tem, kaj bi radi pritegnili v svoje življenje. Če obstaja nekaj, kar bi radi manifestirali, je to idealen čas. 

Uporabite to energijo za določanje namenov in razmišljanje o tem, katere navade, cilje ali čustvene prostore bi radi vnesli v svoje življenje. Zapišite si jih in jih prilepite nekam, kjer jih boste lahko videli vsak dan. Naj bodo ljubeči, prijazni in navdihujoči. Naj bodo motivacijski za vaše bitje.

Morda se počutimo, kot da se prerojevamo pod to energijo. Morda čutimo, da obračamo novo stran in na novo pišemo nekatera pravila, po katerih smo se odločili živeti.

Uporabite prisotne energije za to, da izboljšate svoje življenje in prinesete svež navdih v vsak kotiček svojega uma, telesa in duše.

Vir: foreverconscious.com

POGLEJTE SI TUDI PODKAST z Veroniko Lovšin o tem, kako pomembno je vzpostaviti stik s telesom: