Močno zdravljenje starih vzorcev je sprožil današnji MLAJ

30. 5. 2022
Deli
Močno zdravljenje starih vzorcev je sprožil današnji MLAJ (foto: profimedia)
profimedia

Danes imamo mlaj v Dvojčkih, poglejmo, kaj je o teji luni napisala astrologinja. 

Mlaj v Dvojčkih: 

- Govori resnico
- Staro zadevo uredi na nov način
- Prinaša nove zamisli in različne pristope k izvedbi 
- Prinaša popolnoma nov začetek nečesa
- Spodbuja raziskovanje, informiranje, predno nekaj sprožiš

Tisto, kar je pa še pomembno, pa je, da sprejmemo neko novost kot nov izziv ob katerem se o sebi ogromno naučimo in naj nam bo to v veselje. Naredi sedaj NOV PRISTOP pri starih težavah. 

Poleg tega mlaja se sproža tudi počasi že retrogradni Saturn, hkrati pa vpliva Merkur, ki bo odšel iz retrogradnega gibanja konec tedna. Zato je ta teden že zelo aktiven za nove začetke. Vendar, kakšne?

Če boš s starim načinom delovanja, razmišljanja in komuniciranja šel po novo službo, ker ti v stari odnosi ne pašejo, potem nisi nič spremenil in se tudi nič ne bo spremenilo. Saj to ni nov začetek, ampak bežanje od samega sebe, namesto da se najprej s sabo soočiš, da si ti tisti/a, ki nekaj konkretnega pričakuješ. V to pričakovanje se poglobi: od kje izvira, komu se dokazuješ, komu želiš biti všeč, kaj dejansko pričakuješ od svoje okolice. 

Na drugi strani se marsikdo sedaj oddahne, ker so se mu zaključli karmični dogodki, ki so, sploh dneve oz. tedne med mrkoma, delovali na polno.

V vsem tem je osnova, da dobro spoznaš samega sebe. Zakaj je to pomembno? Zato, ker če želiš biti iskren, odkrit in avtentičen, potem se v prikazu sebe nimaš česa bati, ker to kar si, dejansko tudi pokažeš. Marsikdo sebe olepša , ker ima potrebo sprejetosti. Potrebo, da ne bi bil zavrnjen, spregledan in takrat se prične pretiravanje in nemalokrat na svojo škodo.

Močno zdravljenje starih vzorcev je sprožil ta mlaj. Ozri se kakšen teden nazaj in pomisli, kaj te je okoli mrkov vse matralo in utesnjevalo. Zdaj pa ta mlaj v Dvojčkih želi od nas, da gremo v nove korake. Le način ali pristop naj zamenjamo. Nekdo je ravno te uvide dobil med mrki, nekomu bo pa sedaj to zanimiv izziv.

Ob 13.30 se danes dovrši mlaj v Dvojčku in zažene energijo novih priložnosti, korakov, podvigov, a tudi izzivov.

Sonja Šmit

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije