MLAJEV HOROSKOP: Kako bo na vaše znamenje vplival MLAJ?

Poglejmo si, kako bo mlaj vplival na vsako horoskopsko znamenje, saj se bo pri vseh kazalo nekoliko drugače.

 

MLAJEV HOROSKOP: Kako bo na vaše znamenje vplival MLAJ? (foto: profimedia) profimedia
30. 5. 2022

Mlaj bo v ponedeljek, 30. maja, prinesel temo na nebo, s tem nekaj duševne napetosti, hkrati pa bo lahko tudi polnil naša srca z upanjem in nam pomagal najti nekaj jasnosti - tudi če retrogradni Merkur še vedno povzroča zaplete.

OVEN

Ta mlaj osvetljuje vaše komunikacijske sposobnosti, zato vas poziva, da daste prednost socialnim povezavam. Opogumite se in izrazite svojo resnico. Prepričajte pa se, da boste pametno izbirali besede, saj bi retrogradni Merkur lahko povzročil nekaj zmede pri podajanju informacij naprej.

BIK

Ta mlaj vam lahko supaj s prejšnjim prinese pomembne spremembe v vaše osebno življenje. Morda se prav sedaj spreminja mariskaj v vašem življenju, kar vpliva na to, kako dojemate sebe in svet. Tokrat je čas, da se prizemljite. Izkoristite ta introspektivni lunin trenutek, da se razvajate in se prepustite skrbi zase. Sezone bikov je morda konec, vendar to ne pomeni, da se morate zadrževati, ko gre za razvajanje svojih čutov.

DVOJČKA

Ta mlaj je čas, da se osredotočite na svoje osebne cilje. Sonce in luna bosta združila moči in vam skupaj postregla s svetlim novim začetkom, ki bo začel čistiti zrak težke retrogradne meglice, ki je prevladovala v zadnjih nekaj tednih. Stopite v stik s seboj in postavite svoje potrebe na prvo mesto – ker ste tega vredni.

RAK

Kot znamenje, ki mu vlada sama luna, imate potencial, da lahko pod vsako luno poskrbite za razvoj svoje duše. Dajte si nekaj prostora in časa, da ostanete sami s svojimi najglobljimi mislimi in občutki. Za odgovore vam ni treba iti k nikomur drugemu, saj vas vaša intuicija vodi točno tja, kamor morate iti. 

LEV

Ta luna razsvetljuje vaše družabno življenje, zato se naslonite na svoja prijateljstva, ko boste krmarili po energijah mlaja. Prevzemite vodilno vlogo pri načrtovanju izleta z vašo ekipo ali ustvarite skupinski klepet s prijatelji, da boste spodbudili smiseln občutek povezanosti ljudi. Sklepanje novih prijateljev je veščina, ki vam ne dela težav, večji izziv je za vas nato vlaganje potrebne energije in časa v odnose. 

DEVICA

Retrogradni Merkur vam zdaj meša nekaj "štren", zaradi česar ste se v zadnjih nekaj tednih morda počutili nekoliko neprijetno in zmedeno. Toda na srečo vam ta mlaj ponuja razburljivo novo okence v svet. Če se počutite, da stagnirate ali kakor da ste zadušeni, ko gre za vaše izražanje, boste morda sedaj naleteli na nekaj novih priložnosti za rast ali uspeh. Ostanite odprti za nove možnosti.

TEHTNICA

Dovolite, da zdaj prevzamejo krimo vaši višji interesi, saj vas lahko vodijo proti novi vznemirljivi pustolovščini. Čeprav je vaša vsakdanja rutina lahko zanesljiva in stabilna, je življenje bolj zabavno, če ste pripravljeni razširiti svoja obzorja. Recite da nečemu nenavadnemu ali bodite odprti za povezovanje z nekom, ki bi vam lahko ponudil drugačno stališče.

ŠKORPIJON

Po intenzivnem luninem mrku v vašem znamenju pred dvema tednoma, se lahko zdi, da so vaša čustva še vedno nekoliko razburkana. Vendar pa vam lahko osvežujoče vibracije tega mlaja pomagajo določiti jasne meje, ki jih potrebujete za začetek zdravljenja. Naredite vse, kar morate storiti, da si zagotovite prostor, v katerem ste lahko ranljivi.

  • Preberite si še, zakaj je sedaj za škorpijone zahteven čas TUKAJ

STRELEC

To je velik lunarni trenutek za vaše odnose, saj vam ponuja priložnost, da začnete znova z nekom, ki ga imate radi. Odličen čas za nekaj odprtih pogovorov o tem, da bi se globlje zavezali ljubimcu ali partnerju, ali da obrnete nov list v partnerstvu, ki zahteva nekaj zdravljenja. Pogovorite se o svojih občutkih, poslušajte druga stališča in bodite pripravljeni na kompromise.

KOZOROG

Čas je, da nastavite telefon na način letenja in počistite motnje v vašem življenju, saj vas ta luna navdihuje, da uredite svoje življenje. Posvetite nekaj časa za čiščenje, pospravljanje delovnega prostora in osredotočanje na skrb zase. Da bi bili resnično produktivni, morate zagotoviti, da vaše rutine podpirajo vaše cilje in vaše dobro počutje.

VODNAR

Ta mlaj je čas, da greste ven in si privoščite nekaj zabave. V vašem ljubezenskem življenju obstaja možnost za vznemirljive nove začetke, zato ostanite odprti za nekaj novega. Mlaj vam sicer lahko prinese nekaj napetosti, vendar se jih lahko otresete z gibanjem, plesom in iskrenim pogovorom. 

RIBI 

Ta mlaj vam prinaša čas za prijetno vzdušje. Pospravite svoj dom, povabite dobrega prijatelja ali družinskega člana v kino ali preživite nekaj časa v udobju svojega najljubšega prostora. Če si privoščite nekaj časa, da se sprostite v varnem zavetju, vam lahko to pomaga ugotoviti, v katero smer želite nadaljevati. Verjemite, da vam bo vaše srce pokazalo, kaj potrebuje.

in še: Ponedeljkov MLAJ bo najbolj vplival na TA znamenja!