Na katera znamenja lahko mlaj najbolj močno vpliva?

V sredo, 2. marca ob 18:35 uri, nas čaka mlaj v znamenju ribi. Kdo ga bo lahko še posebej močno občutil?

Na katera znamenja lahko mlaj najbolj močno vpliva? (foto: profimedia) profimedia
1. 3. 2022

Čaka nas čustveni mlaj v intuitivnih ribah. V astrologiji veljajo faze mlaja kot idealen čas za počitek, polnjenje in obnovo. Ponujajo tudi odlično priložnost za načrtovanje novih ciljev, ko gre za kariero, ustvarjalne projekte in splošno usmeritev v življenju. Ker je ta mlaj v občutljivem in empatičnem znamenju ribi, lahko pričakujete, da se boste počutili bolj sentimentalno in sanjavo. Vendar pa lahko tudi "odplavate" predaleč, zato je najbolje, da se ne oddaljite predaleč od realnosti. Dobro je sedaj delati na prizemljevanju.

Poglejmo si, na katera znamenja lahko ta mlaj najbolj močno vpliva. 

Dvojčka

Dvojčki, ta mlaj bo povzročil, da se počutite dodatno izpostavljeni in ranljivi. Trenutno vas energija rib sili, da uskladite v realnosti svoje najgloblje in najbolj divje želje. To je pravi čas, da razmislite o svojem poklicnem življenju in ustvarite nov načrt, s katerim boste svoje poklicno življenje premaknili naprej. Ali želite poiskati novo službo, napredovati ali nadgraditi svoje poklicno življenje? Zdaj je čas, da preoblikujete sebe na poklicni poti!

Devica

Ste pripravljeni na velike premike v vaših odnosih? Če ste pripravljeni ali ne, vam energija rib zagotavlja, da lahko sedaj razširite svoj družbeni krog ali najdete novo romanco. Čas je, da se odprete novim ljubeznim in priložnostim, pa naj bodo to novi prijatelji, partnerji, poslovni partnerji ali kaj drugega. Tudi vaša obstoječa razmerja lahko dobijo nove dimenzije. Začnite v odnosih nekaj na novo. Prisluhnite srcu. 

Strelec

Ja strelci, to je čas, ko tudi vi (končno) postanete bolj občutljivi in sentimentalni. Brez zadržkov spustite čustva na plano. Veliko se vam lahko dogaja na področju vašega doma. Morda sedaj oblikujete novo idejo o družini ali celo iščete nov dom, simbolično ali dobesedno. Da pa bi lahko postavili sveže temelje, je dobro sprva urediti še neurejene reči iz preteklosti. Preglejte stare družinske albume in morda se vam utrne ideja, kateri odnosi potrebujejo razrešitve. 

Ribi

Seveda boste ribice sedaj na udaru, saj se tako mlaj kot sonce nahajata v vašem znamenju. To je čas, da se povežete s seboj in se prizemljite, nikar ne odvihrajte v oblake. Morda bi bilo dobro, da si vzamete prost dan ali vsaj več časa zase. Osredotočite se na odkrivanje svojega pravega jaza. Pojdite v naravo. Naberite spomladanske cvetlice. Morda vam pomaga kakšna meditacija za prizemljevanje ali intuitivno pisanje, da ugotovite svoje osnovne potrebe.

Ste pripravljeni pokazati svetu, kdo v resnici ste? Ste pripravljeni izstopiti iz cone udobja in slediti življenjski poti, po kateri resnično hrepenite? Ne zanikajte sebe, na prvo mesto sedaj postavite svoje potrebe!

Prirejeno po: bustle.com

Preberite si še: