Na koga bo POLNA LUNA najbolj močno vplivala?

Ta vikend nas bo zibala polna luna v znamenju ribi. Poglejmo si, kdo jo lahko najbolj močno občuti? 

Na koga bo POLNA LUNA najbolj močno vplivala? (foto: shutterstock) shutterstock
7. 9. 2022

Septemberska polna luna se imenuje tudi žetvena luna, saj je to polna luna, ki je najbližje jesenskemu enakonočju. Korakamo v novo sezono. To je odličen čas, da zakopljete bojno sekiro, sprostite negativnost in se veselite novega poglavja, ki je pred vami. 

Na splošno je ta lunacija odličen čas za mirno sedenje, ponastavitev in sanjarjenje. "V dneh pred polno luno imamo zagotovo nekaj frustrirajočih vidikov v kozmosu, vendar bo ta polna luna hkrati tudi omehčala in pomirila nekatere napetosti ali stiske," pravi astrolog Ryan Marquardt za Bustle.

Ta polna luna nosi občutljivo energijo znamenja ribi, zraven pa se vmešava še retrogradni Merkur in povzroča kaos. Spodbuja nas, da se upočasnimo, razmislimo in ocenimo svoje odnose, namesto da prehitro ukrepamo. Torej, če ste med to polno luno razstreseni, si vzemite odmor.

Nadaljujte z branjem in ugotovite, ali ste eno od horoskopskih znamenj, na katere bo polna luna septembra 2022 najbolj močno vplivala. 

DVOJČKA

Morda se zdi, da ste pod pritiskom, da naredite dober vtis na druge. Sedaj lahko spremenite nekaj v povezavi s svojo službo in kariero. Energija rib pogosto zamegli resničnost in vzbudi domišljijo, zato se lahko sedaj naučite opustiti iluzije ali pričakovanja drugih, ko gre za vaš ugled. Ta mesec je za vas čas poln akcije in dvojčki se boste počutili prisiljeni, da naredite določene pomembne premike v svojem življenju, vendar polna luna morda ni najboljši čas za to. Sedaj je vaš cilj, da se čim bolj umirite in počutite udobno in varno, čas za večje korake bo prišel kmalu. 

DEVICA

Polna luna v ribah vpliva na vaše odnose. Morda boste ugotovili, da se v vašem življenju na nek način pojavljajo nekdanji romantični odnosi ali prijateljstva, ki naj bi bila del preteklosti. Morda boste dobili lep preizkus, da vidite, kako daleč ste prišli v zadnjem času v razvijanju bolj zdravih odnosov. Ta lunacija vas spodbuja, da opustite toge argumente, ki vam preprečujejo, da bi stvari popravili in šli naprej. Verjetno bo prišlo do zmede glede tega, kdo je - in kdo ni - zaupanja vreden. Toda kmalu sledi pomembno spoznanje. 

RIBI

Čaka vas veliko dela v odnosih in v odnosu do samega sebe. Ta polna luna sije na vaš občutek samega sebe, toda ko sta sonce in Venera – planet ljubezni – oba nameščena v vaši hiši odnosov, je čas za posvečanje svojim odnosom. 

Vaša čustva so lahko burna in zato se boste počutili veliko bolj občutljivi kot običajno. Vemo pa, da ste tako ali tako že eno najbolj čustveno ranljivih znamenj. Pustite občutkom, da se pojavijo, vendar prevzamite odgovornost za to, kako se počutite, in se potrudite, da ne ponovite negativnih vzorcev v odnosih, ki ste se jim morda v preteklosti prepuščali.