Danes je posebna POLNA LUNA (10. september)

Polna luna prihaja v soboto, 10. septembra ob 11.59 uri. 

Danes je posebna POLNA LUNA (10. september) (foto: profimedia) profimedia
10. 9. 2022

Tokratno polno luno je težko opisati ali določiti z besedami. Njena energija je nekako skrita, meglena ali preprosto neopisljiva.

Morda pa niti ne potrebujemo z umom poskušati razumeti, kaj bo prinesel ta kozmični dogodek, ampak se poskusimo odpreti za čutenje, stik s svojim telesom in delo z lastnim intuitivnim tokom.

Tokratna polna luna se po naši astrologiji zgodi v znamenju ribi, kmalu za njenim vrhunec pa postane retrograden planet Merkur. 

Kombinacija znamenja ribi, ki je precej plavajoče in zasanjano, ter planeta, ki vlada našim mislim in umu, povzroči, kot smo že zgoraj omenili, "megleno" energijo. 

Ta dva kozmična dogodka, ki se odvijata drug za drugim, ustvarita močan val energije, ki se bo verjetno zdel razpršen, kaotičen in zmeden. Morda se bomo počutili nemirni ali negotovi. Stvari trenutno morda niso tako jasne, kot bi si želeli. Morda ne vemo, kako naprej v življenju. 

Če se ob vrhuncu polne lune počutite raztreseno, se vrnite v svoje telo in poglejte, kje ste preveč togi in zakrčeni in kako bi se lahko bolj sprostili. Morda opustite poskuse razumevanja in osmišljanja stvari in se namesto tega pomaknite resnično vase. Odgovori ali usmeritev, ki jih iščete, tokrat morda ne bodo prišli s temeljitim premišljevanjem, ampak s tem, da boste stvari občutili s svojim telesom. 

Tudi srcu ni treba vedeti, ne potrebuje otipljivega odgovora, njegova edina naloga je čutiti. In ko pustimo, da se ta občutek dvigne, ko mu damo dovoljenje, da obstaja, nas lahko premakne, usmerja in postane naša vodilna luč.

Medtem ko morda čutimo, da se naš zunanji svet upočasnjuje, bo naš notranji svet verjetno "brnel" pod septembrsko polno luno. Morda čutimo, da se težave iz preteklosti, stare rane ali stvari, ki smo se jih preveč bali pogledati, vračajo na površje. Morda si bomo morali končno vzeti čas za premor in prisluhniti, kaj nam poskuša povedati naš notranji svet.

Poskus nadzora ali izsiljevanja stvari pod to energijo ne bo deloval. Namesto tega se moramo predati, se umiriti in si dovoliti čutiti. 

Naš notranji svet vedno predstavlja modrost, ki jo potrebujemo ob pravem času, zato zaupajmo temu in dovolimo, da nam prinese tolažbo, ko gremo skozi te energije.

Polna luna v ribah nosi tudi energijo, ki nam omogoča lažji dostop do naše intuicije, višjega jaza in duhovnih vodnikov. Zato nam ni treba biti »duhovni« ali posebni ali meditirati vsak dan. Vsak od nas ima svojstven dar povezovanja.

Tudi Mars, planet akcije in energije, se aktivira pod to polno luno, kar bi lahko sprožilo naša bolj močna čustva. 

Skratka, energija okrog polne lune nas nagovarja, naj gremo počasi in si vzamemo čas za stik s seboj - brez naglice. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: