To bo najbolj intenziven dan v septembru!

29. 8. 2022
Deli
To bo najbolj intenziven dan v septembru! (foto: profimedia)
profimedia

Če vam bo na ta dan v septembru šlo kaj narobe ali boste izjemno razdražljivi, ne bo to nič nenavadnega. 

10. september: polna luna in začetek retrogradnega Merkurja

V soboto, 10. septembra, se zgodita dva močna astrološka dogodka. 

Prične se retrogradni Merkur, tokrat v znamenju tehtnice. Trajal bo do 2. oktobra. To je čas, ko so bolj pogoste zamude, težave z računalniki, mobiteli, kakšna počena guma na cesti ali kaj podobnega. Tudi komunikacija z drugimi je otežena. Prav tako nam retrogradni Merkur rad prinese v življenje ljudi iz preteklosti, zelo verjetno boste v tem odbobju lahko nepričakovano srečali bivšega partnerja ali prijatelja iz preteklosti oz. vas bo kontaktiral nekdo iz preteklosti. 

Na isti dan, ko se obrne Merkur, pa nastopi še polna luna v znamenju rib! Polna luna pa se bo poravnala še z Neptunom. Takrat močno in intenzivno sanjamo. Bodite pozorni tudi na svoje sanje, saj vam v tem času lahko prinesejo pomembna sporočila.

Na ta dan bomo lahko občutljivi, se bomo težko zbrali, naše delovanje bo lahko zamegljeno s čustvi. Nič ne bo torej nenavadno, če boste na ta dan nekoliko raztreseni in nestabilni. Polna luna je čas intenzivnih energij, ki prihajajo na Zemljo in jih lahko občuti vsakdo izmed nas. Pojavijo se lahko zunanji in notranji konflikti. 

Vendar brez panike, bodite le pozorni, da si na ta dan ne zadanete preveč zahtevnih načrtov in od sebe ne pričakujete preveč. Stvari opravite počasneje in z večjo previdnostjo. Najbolje bi bilo, da se kar se da izognete stresu in hitenju in poskušajte preživeti dan čim bolj umirjeni. Ker bo čas vikenda, ga morda preživite nekje v naravi na lahkotnem sprehodu ali karkoli vas najbolj sprosti in umiri. 

Preberite si še: Tukaj je SENCA RETROGRADNEGA MERKURJA - čas, ko se vse upočasni

in Za katera znamenja bo ta teden še posebej DOBER?

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman