Napotek za 2022: Zapomnite si, da je pamet vesolja večja od vaše

Danes si privoščite pregled tega leta. Premislite, kaj vse ste dosegli, za kaj vse ste hvaležni. Občudujete, kako vas življenje vodi po poti in si zaželite vse, kar naj prinese novo leto. Naj bo prestop v novo kar se da miren.

Napotek za 2022: Zapomnite si, da je pamet vesolja večja od vaše (foto: profimedia) profimedia
31. 12. 2021

Morda vam ne bo vedno všeč, kako se bodo stvari odvijale tekom leta. Zapomnite si, da je pamet vesolja večja od vaše. Da včasih ne veste, kaj “ima za bregom,” a čez čas bo vse dobilo svoj namen. Zato bodite brezskrbni in zaupajte ter iščite smisel vsakega dogodka. 

Prav tako se ves čas zavedajte svoje odgovornosti in moči. Ko vam nekaj v življenju ne bo všeč ali ljubo, spremenite nekaj. Morda vaš pogled. Ko spremenite način, kako gledate na stvari, se stvari spremenijo! Ko vidite najboljše v ljudeh, se v njih obudi najboljše. Ko v njih vidite slabo, budite v njih slabo. Znanstveniki so odkrili, da ko učitelj samo reče učencu, da ima večji IQ, se mu ta resnično poveča.

Naša zavest ima moč, da obudi najboljše ali najslabše v vsakomur. V vsakem trenutku imamo na izbiro, ali bomo izbrali temo ali svetlobo, ki bo prevladovala v nas in v naših mislih. Ko v drugih iščete slabo, ko jih v mislih krivite in ne vidite dobrega, takrat prilivate svojo moč na temno stran. Ne dovolite tega! Iščite svetlobo v drugih, bodite ta svetloba vi sami, bodite vzor.

Božanska iskra sije v vsakomur in v vsem. Ko uvidite to iskro, ji dajate moč, da prevlada svetloba. S tem obujate ljubezen v srcih in lepoto v duši. Resnica v vas poziva resnico v drugemu! Odločimo se, da bomo iskali samo resnico in svetlobo.

Ljubezen je najmočnejša oblika nenasilja, saj zdravi izvor nasilja. Kjer ne vidite svetlobe, ustvarite svojo lastno svetlobo, naj ta zasije tudi tam, kjer je ni. Naj se plamen svetlobe razplamti tako močno, da ga nihče ne more pogasiti in ugasniti. 

Saj veste, da se nam po zakonu karme povrne dobro, če delamo dobro in slabo, če delamo slabo. Energetski odtisi, ki so nastali iz naših misli in dejanj ostanejo prisotni v energetskem polju. Vsako naše dejanje in celo misel, ki smo jo poslali v vesolje, pa tudi tisto nezavedno v nas, ostaja prisotno kot energetski odtis. Ko naredimo nekomu nekaj slabega, morda le mislimo negativno (maščevalno, jezljivo, agresivno...) o določeni osebi, ta energija ne le, da odide v prostor, pač pa ostane tudi v našem lastnem polju, na ravni duše - kot odtis.

Ta odtis bo slej kot prej pričel ustvarjati probleme v našem življenju. Karma namreč predstavlja nerazgrajeno negativno energijo, ki smo jo nekoč odposlali (zavestno ali ne) in zahteva razgraditev. Zato je pomembno, da smo kar se da zavestni svojih dejanj in misli.

Naj bo vaša misel v letu 2022 vedno ljubezniva. Iščite v življenju lepoto, resnico in svetlobo in tudi ona vas bo zagotovo našla! 

Želimo vam, da bi se v novem letu čim hitreje učili in odkrili vse skrivnosti življenja. Predvsem pa veliko radosti in odprtosti za NOVO.

Po navdihu wayseers.org

Preberite si še: