JANUAR - čas za raziskovanje svoje resnice

Januar na nas vpliva z vibracijami števila 7 in 1, zato je to čas, ko se posvetimo sebi, raziskovanju svoje resnice, notranjih mehanizmov ter prečiščevanju telesa, misli in odnosov. 

JANUAR - čas za raziskovanje svoje resnice (foto: shutterstock) shutterstock
1. 1. 2022

Čas zase

Le kako bi sicer spoznali sebe, če si zase ne bi vzeli časa? Energija, ki jo prinaša mesec januar, nas spodbuja k odmiku vase, v svoje globine. Iščite namen in razlog za svoja dejanja, način razmišljanja in delovanja. Izluščite, kaj vas resnično osrečuje.

Podzavest aktivnejša in lažje dostopna

Izkoristimo ta čas produktivno. Dve leti je bilo več kot dovolj časa za opazovanje svojih odzivov ter vsega, kar je narobe v svetu. Zdaj je čas, da vsak pri sebi znova poišče svoje bistvo, poslanstvo, namen v svetu in ljubezen. Luč vedno sveti znotraj nas, enako kot sonce vedno sije nad oblaki.

Lažje bomo prepoznavali izvor naših morebitnih samo-destruktivnih nagnjenj ter kritik, katere tako hitro izrekamo sebi. Urimo se v potrpežljivosti do sebe.

Bodimo sami sebi dobra mama in učitelj

Dobra mati vedno ve, kdaj popustiti in kdaj vztrajati. Vsem nam se kdaj nekaj ne ljubi, vsi kdaj najdemo izgovor in krivimo druge za lastno slabše ravnanje. Vse to je del ne le odraščanja, temveč življenja. Vsak izmed nas se prav vsak dan uri tudi v prevzemanju odgovornosti za svoja dejanja tako na osebni kot globalni ravni. Zavedajte se svoje moči. 

Januar prinaša odmik v svoje misli

Januar je izvrsten čas za delo na sebi, za branje knjig, za meditacijo in sprehod v naravi. Bodimo sami sebi najboljša družba. Spočijmo si, razbremenimo svoje telo. Pijmo več vode, dihajmo svež zrak, gibajmo se in spimo več. Tako preprosto je to, da. To si vemo, še otrok. Pa tako ravnamo? 

Zdrava Ljubezen do sebe zahteva zdrave meje

Rdeča nit celotnega leta bo ljubezen do sebe. Januar že prinaša prve izzive, prve situacije, v katerih bo potrebno mejo postaviti nekomu, kogar imamo radi. Morda celo sebi. Ne izmikajte se. Tokrat ne bomo utekli temu izzivu, saj nas bo počakal okoli prvega vogala. Zaupajte vase.

Oseba, ki ne spoštuje vaših mej, ni oseba, ki bi vas imela rada. Oseba, ki vas ne upošteva, ni oseba, ki bi prinašala nekaj lepega v vaše življenje. Oseba, ki vas ne ljubi, vam prav gotovo ne bo prinesla ljubezni.

Ne iščite zunaj sebe Ljubezen. Ljubezen vsi nosimo v srcu. Ne bodimo odvisni od tuje naklonjenosti.

Je že res, da je bolje biti sam kot v slabi družbi.

Numerološko napoved je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com