Planet in človeštvo sta dosegla konec velikega kozmičnega cikla

Planet in človeštvo sta dosegla konec velikega kozmičnega cikla, kjer smo izkušali, kako je biti popolnoma odtrgan od Vira, kjer smo izkušali, kaj ni Ljubezen.

Planet in človeštvo sta dosegla konec velikega kozmičnega cikla (foto: profimedia) profimedia
3. 12. 2021

Zemlja se zdaj skupaj z ljudmi, ki so se odločili, pomika v nov cikel razsvetljenje evolucije človeštva. Smo v trenutkih najpomembnejših odločitev. Vrata se počasi zapirajo. Vsak bo imel možnost, da izbere. Ali se bo pridružil Zemlji v popolnoma novi resničnosti Ljubezni in Svetlobe, ali pa bo ostal v še enem 13.000 letnem ciklu izkušanja in utelešanj na 3. dimenziji. Duhovno delo, delo na sebi, osvobajanje, zdravljenje je v temu trenutku najpomembnejša stvar. Ne bo več časa, da rečete bom jutri, bom čez en mesec, bom čez eno leto, ko se stvari malo umirijo. Čas je ZDAJ. Smo na pragu. Zdaj smo v odločilnih trenutkih. Staro odhaja, novo prihaja. Vse, kar vidimo zunaj, je le še odsev 3D sveta, ki se poslavlja. Vse, kar vidimo zunaj, vidimo zato, da se lahko odločimo, da ne želimo več takega sveta. Ne obsojajmo, tudi mi smo bili nekoč tam. Sočutje in Ljubezen sta zmagovalni karti. Samo na tak način lahko dvignemo sebe in hkrati presežemo in stransformiramo temo. Izjemno pomembno je, da sedaj držimo svojo vizijo lepšega sveta. Kjer je naša pozornost, tam je naša moč.

Odprimo vrata zavedanju Nove Zemlje, saj že obstaja ta svet, obstaja že zunaj nas in obstaja v nas, v našem Srcu. To je svet miru, Ljubezni, sreče, radosti, obilja, svobode, harmonije. Lahko vstopimo. Če imamo Ljubezen. Če se odločimo, da SMO LJUBEZEN. In tu se bomo počutili popolnoma varne, tu smo popolnoma SVOBODNI. Tu imamo vse. Tu smo doma.
Prebuja se zavedanje, da je Nova Zemlja že tu. Samo mi smo tisti, ki moramo odpreti vrata Srca.

Anamarija Kovačič