Svoboden si takrat, ko ti nimajo česa vzeti

NAVEZANOST JE RAZLOG VSEGA TRPLJENJA (Buda)

Svoboden si takrat, ko ti nimajo česa vzeti (foto: pexels) pexels
3. 12. 2021

Ljudje smo si na videz zelo podobni med seboj. Dve roki, dve nogi, ena glava, temna ali svetla koža in lasje, za katere ni nujno, da jih imaš ... to je zunanja slika.
Kakor da bi opazoval mravlje. Toda kaj se v resnici dogaja po mravljiščih?

Roparske mravlje, ki imajo večje čeljusti kot navadne mravlje, le-tem izropajo bube in jih odnesejo v svoje mravljišče, da se tam razvijejo in tam postanejo odrasle mravlje. Tam opravljajo vse delo, ker mislijo, da je to v resnici njihovo mravljišče. Imajo jih dobesedno za sužnje.

Vas to na kaj spominja?

Človek dobi na razpolago nekaj izbir in na koncu misli, da se je odločil sam, v veri, da dela v svojem mravljišču. Manipulacija, ki živi med nami, je posledica pojmovanja, da sploh obstaja imetje, ki ga nekdo dojema kot svojo lastnino - tako da človeškega okupatorja v bistvu ustvarimo ljudje sami.

Nekdo mora biti žrtev našega strahu po odvzemanju. Mora se manifestirati kot sistem z veliko čeljustjo. To je naravna posledica.

Vzemimo to kot dobro sporočilo. Dokler nam imajo kaj vzeti, pomeni, da smo tudi mi navezani na materialne in zemeljske stvari in nas pri delu motivira strah.

Svoboden si takrat, ko ti nimajo česa vzeti, pa če imajo še tako veliko čeljust.
Če hočemo voditelje z normalnimi čeljustmi, moramo ubrati drug pristop.
Ne energije proti manipulaciji in bolnemu strahu za preživetje, ampak energijo ZA ENOST, tako, da smo najprej sami zgled nenavezanosti.

Korak za korakom, za danes, vsak dan sproti. Ne že za naslednji mesec.
In potem nam bo vse samodejno položeno v naročje.
Stvarstvo Vas Živi.

Silva – Srebrna Puščica