POLNA LUNA: Ne čakaj, da te bo nekdo drug rešil iz tvoje stiske

Jutri zvečer nas čaka polna luna.

POLNA LUNA: Ne čakaj, da te bo nekdo drug rešil iz tvoje stiske (foto: pixabay) pixabay
27. 3. 2021

Gunca pa že nekaj dni, še posebej po odnosih; poslovnih in partnerskih. Pa tudi v predelu financ in po občutku lastne vrednosti.

Njeno bistveno vprašanje je, koliko se dejansko posvečaš sebi, svoji lastni vrednosti in svojim vrednotam, kaj točno izboljšuješ in kam predvsem usmerjaš pozornost ter koga želiš s tem zadovoljiti? Svojo dejansko radost? Ali želiš nahraniti neko svoje hrepenenje?

Glede odnosov - razmislite, kaj vse se vam je dogajalo v preteklih šestih mesecih - v poslovnem, finančnem, partnerskem odnosu ... Kje točno so bile ovire in kaj vse vas je motilo, kaj vse ste želeli, pa se ni speljevalo? Planeti sporočajo, ali da morate popolnoma spremenit pristop, ali pa vas ovirajo z namenom, da poiščete popolnoma novo pot, novo osebo, nov kontakt, novo znanje ...

Ko sem ravno pri znanju, pa vsem nam Jupiter sporoča, da se ne zapletaj samo v eno informacijo, ampak raziskuj na več strani, ker se samo na takšen način skristalizira bistvo.

Drugi del pa sporoča, da poglej, kaj vse dobrega se ti je v zadnjih šestih mesecih zgodilo oz. dogajalo. Kako si se iz nekakšnega izziva zvlekel s pozitivnimi rešitvami ter kaj vse si moral spremeniti ali predrugačiti, da se ti je tekoče speljalo ... S tem tudi nadaljuj.

Na tretji strani pa se je marsikomu dogajalo nekakšno zaključevanje - z neko osebo ali z nekim delovanjem, mogoče s službo povezano ali pa v partnerskem odnosu. In zdaj je prišel čas za neko spremembo. Ta pa je na osebni ravni in na kolektivni prepotrebna in mesec april ravno to ponuja.

Kolektivni premik - odločno reči dovolj je utesnjevanja in lažnih igric za katere marsikdo dobiva enormne dodatke. Ali pa se prepusti evforiji straha in ustrahovanja ter ostani v iluziji.

Ta polna luna te lepo in učinkovito spodbuja na spiritualni ravni, da se povežeš z radostjo, ki odpihne marsikaj nepotrebnega, kar te samo ovira v tvojem napredovanju duhovne in dušne rasti. Ti dela zaščito, razblinja iluzije in razčiščuje tvoje misli, pa tudi odpira pot za tebi jasne korake, ki so v najvišje dobro tebi in vseh ostalih. 

Venera spodbuja, da v odnosih ne pozabi na lastno vrednost in da ne dovoli izkoriščanje v kakršnemkoli odnosu.

Saturn in Jupiter sporočata, da imamo pred sabo malo več kot mesec dni časa, da raziskujemo nova znanja, da razširimo obzorja, da prisluhnemo še komu ali nečemu, kar do sedaj nismo, da se izlušči resnica od zamegljenih obljub in informacij.

Sonce vse do polovice aprila dodaja tempo akciji, volji, spodbujanju, motivira in aktivira miselne procese.

Kiron pa v naslednjih sedmih dnevih želi poceliti neko osebno razočaranje, ki se je lahko vleklo marsikomu že kar nekaj mesecev.

Tisto, kar bi dodala še tej polni luni je to, da predvsem spodbuja, da se začni imeti rad, da prenehaj čakati, da te bo nekdo drug rešil iz tvoje stiske. Pomoč pride nepričakovano, a šele takrat, ko se na osebni ravni mi nekaj trdno odločimo. Nič prej.

Nihče ne more namesto tebe plavati. Lahko ti drugi pomaga, da greš lažje skozi proces, da najdeta skupaj rešitev, a korak mora biti tvoj, ker mora biti tudi odločitev tvoja - to je osnova.

Sonja Šmit (Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2021 na osebni ravni, me za naročilo na termin kontaktirajte na zasebno sporočilo)