Kaj nam prinaša POLNA LUNA v DEVICI?

Polna luna bo nastopila v petek, 18. marca ob 08.18 uri. 

Kaj nam prinaša POLNA LUNA v DEVICI? (foto: profimedia) profimedia
14. 3. 2022

Tokratna polna luna bo v znamenju device, najbolj perfekcionističnega in urejenega znamenja. Ni naključje, če vas prav v času te polne lune "popade" želja po urejanju svojega stanovanja, vrta ali življenja nasploh. 

POLNA LUNA PRINAŠA VPRAŠANJA O "ŠKODLJIVI POPOLNOSTI"

Dobro vprašanje v tem času je, koliko ste perfekcionisitični? Ali vas perfekcionizem ovira v življenju? Kako vam morda preprečuje polno življenje?

Avtorica in raziskovalka Brene Brown opredeljuje perfekcionizem kot prepričanje, da se lahko izognemo bolečini, obtoževanju, obsojanju in sramu, če delamo stvari popolno oz. izgledamo popolno. Perfekcionizem in samoizboljšanje nista isto. Perfekcionizem izhaja iz želje po odobravanju drugih, medtem ko je samoizboljšanje osredotočeno na samega sebe oz. izhaja iz želje po osebni rasti.

Okoli 18. marca bodo torej v zraku ideje o perfekcionizmu. Vesolje nas izziva, da se soočimo s tistimi deli svojih življenje, kjer morda uporabljamo perfekcionizem in s tem izvajamo prevelik pristik nad samim seboj. 

Čas je za samoraziskovanje in da odstranimo nekatera ovirajoča prepričanja. Morda se bomo tudi bolj zavedali svoje lastne vrednosti in tega, kaj si resnično zaslužimo.

Sodelujte s to polno luno in se soočite s tistimi deli sebi, kjer se morda preveč držite perfekcionizma. Ali tudi od drugih ljudi zahtevate perfekcionizem? Priznajte si pri komu. Morda zahtevate popolnost od partnerja, otrok, staršev, prijateljev, zaposlenih... Vendar to bi pomenilo, da ste tudi vi popolni, pa verjetno niste. Ker če bi bili sami popolni, ne bi potrebovali nikogar več. Če bi bili popolni, verjetno sploh ne bi bili na Zemlji. 

ČAROBEN VIKEND: POLNA LUNA + SPOMLADANSKO ENAKONOČJE 

Polna luna odpre poseben čas, saj dva dni za tem, v nedeljo, nastopi  spomladansko enakonočje. To je tudi ključna točka v astrologiji, saj oznanja začetek astrološkega leta in vstop v obdobje ovna. 

Gre torej za čas, ko prečistimo staro in vstopimo v novo obdobje, se podamo na novo popotovanje. Zato poleg opuščanja perfekcionizma razmislite tudi o tem, katera druga področja svojega življenja ali čustva želite počistiti. Naj vam magija polne lune pokaže pot. 

VPLIV NEPTUNA

Pravzaprav je ustvarjanje lastne povezave z vesoljem in uporaba lastne intuicije zelo podprto tudi zaradi planeta Neptuna, ki bo aktiven v času polne lune. 

Neptun je planet duhovne rasti in lahko pomaga pospešiti razvoj naše intuicije. Pod to energijo se bo naša intuicija verjetno okrepila, da bomo lažje prisluhnili kakršnim koli občutkom v sebi. Prav tako si prizadeva, da bi prenehali iskati potrditev v zunanjem svetu in se namesto tega obrnili vase.

Če se v vašem življenju v tem času dogaja nekaj vznemirljivega, preverite, ali lahko odstranite hrup iz okolice in svojo pozornost preusmerite iz zunanjega na notranji svet. Umirite se in sedite s tem, kar vas muči. Preverite, ali lahko na stvari gledate z vidika duha.

Pod energijo Neptuna je pot do globljega razumevanja situacije lažja. Vendar pa nam gledanje na stvari z duhovnega zornega kota in razumevanje višjega namena  ne prizanaša dela skozi naša človeška čustva. Lahko pa ustvari nekaj lahkotnosti in nam omogoči, da se počutimo podprte, tudi ko gremo skozi nekaj zahtevnega.
Če se vam zdi, se lahko obrnete po pomoč tudi na svoje angele varuhe, duhovne vodnike ali pokojno ljubljeno osebo. Vedite, da je Božanska podpora vedno le en klic stran, in bodite odprti za vse znake, ki vam jih želijo ta bitja poslati.

Pod to energijo polne lune v devici si torej dovolite, da se prevetrite ideje o perfekcionizmu in ponovno vzpostavite svojo lastno vrednost. 

Povzeto po: foreverconscious.com

Preberite si še: