Prihajata polna luna v raku + lunin mrk

6. 1. 2020
Deli
Prihajata polna luna v raku + lunin mrk (foto: pixabay)
pixabay

V petek, 10. januarja 2020 ob 20.21 uri nastopi polna luna v raku. Le nekaj minut pred tem (20.11) pa lunin mrk. Poglejmo si, kaj nam ta dogodek prinaša. 

Stare kulture so verjele, da se, ko se polna luna nahaja v znamenju, ki nas zaznamuje, aktivira žleza epifiza, kar omogoča, da se globlje povežemo s kozmosom in z višjimi dimenzijami. 

Polna luna se običajno nahaja v določenem znamenju enkrat letno, takrat določeno znamenje prejme posebne energije. A v letu 2019 nismo imeli polne lune v znamenju raka. Zato je sedaj nastopil čas za občutljive in čustvene rake. In ne bo le običajna polna luna, saj nastopi tudi lunin mrk. Zato bo vpliv še posebej močan. 

Vsi, ne le tisti, ki imajo v svoji karti znamenje raka, bomo ta teden čutili "rakovske" energije. 

Premišljen kozorog, ki se trenutno nahaja v soncu, bo na trenutke poskušal nadvladovati rakovsko čustveno občutljivost, a to lahko povzroči kaos. 

Lunini mrki lahko počistijo našo pot, sprostijo resnice, spustijo nekaj iz naših življenj... z namenom, da gremo naprej. 

Pod vplivom močne rakovske energije bomo lahko nenavadno čustveni, izredno občutljivi ali pretirano razdražljivi.  

Rak vlada srčni čakri, zato lahko čutimo, kako se odpira srčna čakra (to je lahko hkrati lepo in boleče).  

Včasih moramo delovati na polno luno in izkoristiti energije, tokrat pa je morda bolje, da samo spustimo in dovolimo, da pride, kar pride. Dovolimo si, da smo vodeni "od zgoraj", zaupamo, da bo prišlo vse, kar v tem trenutku potrebujemo. 

Lahko se v našem življenju pojavijo podobne tematike kot med sončnim mrkom, ki smo ga imeli 26. decembra. Ta dva mrka namreč delujeta v nekakšnem "tandemu".

Vsakdo občuti mrk drugače. A zaradi "rakovskih" energij, se bomo vsi tokrat bolj osredotočali na dom, družino in na naše občutke okoli tega... 

Lahko se na nek način počutimo zataknjene v družinsko dinamiko ali več razmišljamo o tem, kaj nam pomeni družina oz. določeni odnosi. 

V naši komunikaciji bomo morali biti kar se da jasni in pazljivi, kako komuniciramo z drugimi ter kako se spopadamo s težkimi in napetimi pogovori, ki se lahko pojavijo. 

Potrebno bo spregovoriti resnico, da se osvobodimo vse težine, ki nas vleče navzdol. 

Nasplošno gre torej za zelo močno in "težko" polno luno ter mrk. Težave se lahko pojavijo v družini oz. doma. 

To je čas, da se izrazimo, odpremo srce, se povežemo s svojimi občutki in delamo na tem, kako se počutimo sami v sebi. 

Srečno!

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: