Pomembni datumi v avgustu

Eden najpomembnejših dni v avgustu (8.8.), ko smo imeli mlaj v levu in portal Levja vrata je že za nami. Poglejmo pa si, kaj nas še čaka v tem mesecu. 

Pomembni datumi v avgustu (foto: pexels) pexels
10. 8. 2021

Ta teden seveda ne pozabimo opazovati utrinkov. Več v članku Čarobni utrinki bodo ta teden osvetlili nebo!

Na splošno pa je avgust podporen mesec, ki prinaša možnosti za ljubezen, uspešno manifestacijo in bogato kreativnost. 

15. avgust - Venera se premakne v tehtnico

Venera, boginja ljubezni in lepote, se preseli v svoje domače znamenje. To bo čas močne venerine energije. Bolj bomo hrepeneli po ravnovesju in harmoniji v odnosih. To bo čas, ko bomo diplomatsko in nežno reševali težave in spore. Prav tako bomo tudi bolj cenili lepoto življenja. S to energijo lahko zagotovo povabimo več ljubezni, lepote in obilja v svoje življenje! 

19. avgust - retrogradni Uran

Uran vstopi v retrogradno gibanje v znamenju bika, kjer se bo nahajal do 18. januarja 2022. Uran je planet prebujanja. Ko potuje retrogradno, lahko prejemamo globlje uvide. Prav tako Uran prinaša presenečenja in nenadne spremembe. Sicer pa na globalnem nivoju retrogradni Uran v biku posije na težave povezane s hrano, kmetijstvom, svobodo in tehnološko industrijo. 

22. avgust - polna luna v vodnarju

Druga polna luna v vodnarju nadaljuje, kar je pričela že prva polna luna v juliju. Tematike se torej lahko ponavljajo. Sicer pa naj bi imela mehkejšo energijo kot julijska. Lahko prinese dobro počutje in povezanost z višjimi ravnmi. Ker bo tekom te polne lune aktiven tudi Jupiter, bo ta lahko prinesel več obilja in sreče. Seveda pa kot vedno lahko polna luna posije in osvetli težave, katerim se preveč izogibamo v življenju. Iz nas lahko izvleče potlačena čustva in napetosti. Nežno sprejmite vse, kar bo prišlo in zaupajte, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro. 

22. avgust - Sonce se prestavi v devico

Na isti dan, le malo po polni luni Sonce zapusti ognjenega leva in vstopi v zemeljsko devico. Devica je močna in samostojna. Kreativna in drzna energija samozavestnega leva, s katero smo delali v tem času, se bo sedaj prizemljila in povezala z večjo osebno močjo. Pripravljeni bomo na realizacijo novih uspehov! 

vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: HOPI prerokba: Če ne razumete, kako živeti duhovno na Zemlji, je verjetno, da vam ne bo uspelo