Nostradamus je pred 500 leti napovedal pohod nezaustavljivega virusa in številnih kužnih bolezni

V vseh kulturah in časih planetarne preteklosti so bili prejeti brezčasni uvidi v zgodovino, evolucijo in duhovne podvige človeštva. Ohranjali so se tako z ustnim izročilom (na primer v Vedah, pri Indijancih …) kot tudi z zapisi (na primer v Egiptu). Nekatere kulture še danes negujejo izjemno znanje.

Nostradamus je pred 500 leti napovedal pohod nezaustavljivega virusa in številnih kužnih bolezni (foto: profimedia) profimedia
1. 4. 2021

Cenjeni vidci in vedci ter preroki preteklosti so že pred stoletji napovedali popolno razvrednotenje starih (a pomembnih) znanj v našem času, ugotavlja dr. Mira Omerzel - Mirit v svoji novi knjigi TKANJE ŽIVLJENJSKE ENERGIJE, DUHA IN TELESA (več o knjigi na www.veduna.si). Očitno smo prispeli že globoko v ta čas. A še vedno ne verjamemo.

Egipčanski modrec Hermes Trismegistos − Trojno Veliki ali Trikrat prerojeni (3000 let pred našim štetjem) je učil in pisal o kozmičnih načelih življenja na Zemlji, pa o tem, da bo prišel čas (današnji čas?!) povsem napačnih razumevanj življenja in napačnih ravnanj; čas pozabe velikih znanj. Takole pravi:

Prerokbe starih Majev pravijo, da naj bi se v 21. stoletju našega štetja končno medsebojno zlile duhovne modrosti Vzhoda z bolj materialističnimi pogledi in ravnanji Zahoda. Nastala naj bi nova vseobsegajoča spiritualna modrost, ki naj bi temeljila tudi na velikih modrostih in Resnicah različnih kultur. O tem govorijo tudi Indijanci Hopi, Sibirci, vedska modrost … V simbolični obliki to zavedanje prinašajo tudi sporočila o vrnitvi mesije – poslanca staro-novih učenj.

Po petih stoletjih še vedno prepoznavni videc, zdravilec in prerok Michel Nostradamus, ki je že v 16. stoletju (navkljub grožnjam cerkvene inkvizicije) napovedal naš čas vsesplošnega laganja, zavistnega ravnanja ter različnih sprevrženosti in grabežljivosti, je pred 500 leti napovedal tudi pohod nezaustavljivega virusa in številnih kužnih bolezni.

Človeštvo naj bi po prerokbah severnoameriških Indijancev in starih Majev do leta 2012 dopolnilo kozmični evolucijski cikel več kot pettisočletnega obdobja, ki ga Indijanci preprosto imenujejo Zemlja in ki naj bi se končalo z množičnim prebujenjem, ki nakazuje življenje v skladu z zakonitostmi narave, zemlje in vesolja, prebuditev novih možnosti ali sposobnosti duha in teles ter širjenje v neslutene brezmejnosti. Pomoč pri tej preobrazbi v izjemne priložnosti naj bi ponujala predvsem tehnologija uma in zvoka. Cilj tega iskanja in prebujanja pa je vzpostavitev in življenje s sočutno brezpogojno ljubeznijo duše ali kozmično zavestjo. Radost obilja.

Celoten članek Prerokbe Starih za sedanjost in prihodnost lahko preberete v tiskani reviji Sensa april/maj 2021, v prodaji od 2. aprila