Prihaja POLNA LUNA na noč čarovnic!

Pred nami je izjemno zanimiv vikend! 

Prihaja POLNA LUNA na noč čarovnic! (foto: pixabay) pixabay
27. 10. 2020

Noč čarovnic in hkrati modra polna luna v biku! Modra ji namreč rečemo, ko gre za drugo polno luno v mesecu. 

31. oktober je že davno znan kot dan oz. noč, ko se duše vračajo na Zemljo. Ko so meje med dimenzijami najtanjše. Stari Kelti so verjeli, da 31. oktobra ponoči mrtvi ponovno pridejo na Zemljo ter obiščejo svoje domove.

Ta dan pa bo letos še posebej zanimiv, saj bo na isto noč svetila tudi polna luna v biku, ki bo dosegla svoj vrhunec v soboto ob 15.49 uri. 

Dve polni luni v istem mesecu še dodatno poudarjata čas spuščanja in odpuščanja starega. 

Zelo verjetno vam je v tem mescu postalo jasno, kaj je tisto, kar morate trenutno nujno razrešiti pri sebi, saj ves čas "pritiska" iz podzavesti. 

Luna bo tokrat dlje od Zemlje kot običajno, zato se bo morda zdela nekoliko manjša in manj svetla. To pa ne pomeni, da bo njen vpliv na naše počutje manjši. Nekateri pravijo, da je ravno nasprotno. 

Polna luna je običajno čas zaključkov, vendar tokrat morda še ne bomo povsem čutili olajšanja, ki ga iščemo. Sicer se bomo zavedali, kaj je tisto, česar se moramo rešiti, a nam bo morda primanjkovalo moči, da bi to tudi zares storili oz. izpustili.  

Verjetno bo nekoliko lažje se posloviti od določenih stvari v novembru, ko imamo hkrati še mrk. 

Uran, planet razsvetljenja, se bo poravnal s tokratno polno luno. To je čas, ko lahko na površje pridejo presenetljive novice. Povečana bodo tudi naša čustva in občutljivost, zato lahko hitreje postanemo "žrtve" raznih sprožilcev, ki nas pahnejo v stare travme in v nepozdravljena čustva. 

Čeprav nas bo vleklo v različne smeri, pa se lahko tedaj povežemo tudi z energijo zemeljskega in stabilnega bika. S pomočjo bikove energije se lahko lažje prizemljimo v ta trenutek in tako hodimo počasi korak za korakom bolj stabilno naprej.  

Kot smo že omenili, pa je to dan, ko naj bi se duše vračale. Polna luna lahko še okrepi našo intuicijo, da bomo lažje prjemali sporočila iz drugih dimenzij. 

Če imate ljubljene na drugi strani, jim lahko na ta večer pošljete kakšne lepe misli ali naredite nekaj, kar vas spominja na njih. Lahko jim nastavite njihovo najljubšo hrano ali za njih prižgete svečko. 

Ko razmišljate o smrti in minljivosti, pomislite tudi na svoje "smrti", ki ste jih že doživeli v življenju. Tudi na boleče stvari. 

Za nasvete se lahko vedno obrnete na naravo, ki vam prav jeseni najbolj kaže, kako pomembno je "umreti" in se preroditi. 

Torej, tokratna polna luna vas bo morda nardila bolj vzkipljive, vendar vas prav tako opominja, da se prizemljite v tukaj in zdaj. Da lahko dosežete še nepoznane ravni. Da ne pozabite na svoje prednike. Da naj vas ne bo strah smrti, saj smo neskončna bitja.

Nič v resnici ne umre, samo prerodi se v drugačno obliko. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: