Smo pod vplivom polne lune v občutljivem raku

16. 1. 2022
Deli
Smo pod vplivom polne lune v občutljivem raku (foto: profimedia)
profimedia

Prva polna luna v letu 2022 bo naše nebo razsvetlila 18. januarja ob 00.48 uri v čustveno občutljivem znamenju raka.

Njene vplive lahko čutimo že štiri dni prej. V teh dneh se energija (tudi napetosti) stopnjuje. Na dan polne lune lahko že velikokrat čutimo malce olajšanja oz. se na energije že privadimo. 

Polne lune so vedno povezane s čustvenim očiščevanjem in spuščanjem stvari, ki jih ne potrebujemo več. V času polne lune v raku bo to še bolj poudarjeno.

Lahko čutimo tudi povečano težo, zato je potrebno, da zavestno delamo na spuščanju stvari, ki nas bremenijo. Razlog za občutek teže bo planet Pluton, ki se bo nahajal blizu polne lune in bo še povečal občutljive energije. 

Osvetljena bodo področja, kjer se počutimo močni, še posebej pa tudi tista, kjer čutimo nemoč. Včasih se lahko zaradi Plutonovega vpliva počutimo na nek način zadušene. Čutimo težo. Lahko se okrepi vsak pritisk, ki ga čutimo, zlasti v naših odnosih.

Naj bo vaša pozornost na tem, kako lahko dobite svojo moč nazaj. Kako se lahko postavite nazaj na voznikov sedež svojega življenja?

Nenehno čakanje ali odvisnost od dejanj drugih nas lahko postavi v nemočen položaj, zato bodite pozorni nase, ko razmišljante na tak način. Bodite pozorni tudi na vse misli, ki se začnejo z: "Ko se to zgodi, bom srečen/umirjen..."

Čakanje, da se "nekaj zgodi", je past! Zato preverite, ali lahko najdete načine, kako se uglasiti v umirjenosti, ne glede na dejanja drugih ali situacije, ki vas obdajajo.

Če čutite kakršno koli težko energijo pod to polno luno, vedite, da vas vesolje podpira, da se lahko otresete teže. Gibanje je lahko v tem primeru izjemno zdravilno. Ples, tek, hoja, ali preprosto vstajanje in stresanje celotnega telesa od glave do pet so vsi odlični načini za sprostitev in osvoboditev napetosti. Druga priporočena praksa, ki jo lahko naredite, je, da opazujete vse odnose v vašem življenju in v kakšne dinamike ste ujeti, ki prispevajo k občutku nemoči.

Kako lahko spremenite te vzorce vedenja, četudi le na majhen način? Izmislite si lahko mantro ali afirmacijo in jo ponavljate vsakič, ko se znajdete v ponavljajoči se situaciji. Zelo pogosto je lahko že samo zavedanje dinamike in ujetosti v vzorce dovolj, da ustvarite nek premik.

Lahko pa uporabite polno luno tudi za rituale. Zapišite si dinamike in vzorce, ki ste jo opazili in vam otežujejo življenje, in jih nato ritualno zažgite kot simbol prepuščanja polni luni. 

Ne glede na to, skozi kaj greste, vedite, da niste sami. Na vaši strani imate božansko zavest, ki lahko sodeluje z vami, da vam pomaga sprostiti in premakniti vsako težo, žalost ali tesnobo. 

Povezovanje s svojo duhovnostjo je lahko zelo pomirjujoča praksa pod to polno luno. Poglabite svoje meditacijske prakse ali ustvarjajte.

Na splošno ta polna luna ponuja nekaj trenutkov harmonije, a tudi nekaj teže.

Osredotočite se na krepitev osebne moči in vedite, da imate kozmično podporo na svoji strani. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: Na ta 4 znamenja bo januarska polna luna močno vplivala

in Na ta 3 znamenja lahko januarska polna luna še posebej pozitivno vpliva

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice