Kaj bo v naše misli prinesel prvi MLAJ 2021?

V sredo, 13.1.2021 ob 6.00 uri zjutraj nastopi prvi mlaj tega leta. Poglejmo si njegove značilnosti.  

Kaj bo v naše misli prinesel prvi MLAJ 2021? (foto: pixabay) pixabay
10. 1. 2021

Komaj smo zakorakali v novo leto in že je tukaj prvi mlaj tega leta. Tokrat naj bi se zgodil v znamenju kozoroga. 

Ta mlaj nas bo lahko spomnil na naše popotovanje v letu 2020, zato lahko prihajajo v um raznorazni spomini (tisti lepi, a še posebej tudi tisti travmatični) iz preteklega leta. Pomembno je, da se ves čas zavedamo, kako smo v tem času osebnostno zrastli, ne glede na to, kako težavno je bilo. Poskušajmo spustiti pridih travmatičnosti in se premaknimo v stanje globljega razumevanja ter hvaležnosti za preizkušnje. 

V letu 2020 smo iz vidika astrologije izkusili veliko redkih astroloških poravnav, in čeprav je letošnje leto v primerjavi z lanskim malce bolj umirjeno, še vedno integriramo energije leta 2020. 

In prav temu je namenjen tudi tokratni mlaj. Preteklost bo lahko pribrbotala na površje in želela, da jo še enkrat pogledamo ter najdemo v njej smisel ter morda drugačne zaključke. 

V letu 2020 so se zagotovo spremenile vaše prioritete. Kaj vam je postalo najbolj pomembno in kaj je izrazito izgubilo svoj pomen? Kako drugačen pomen in namen je dobilo življenje?

Mlaj je običajno čas za nove cilje. Tokrat si jih postavimo iz prostora našega novega razumevanja življenja. 

To je tudi odličen čas za negovanje povezave z Zemljo, z našimi predniki in našimi koreninami. Prav to nam lahko pomaga, da lažje prebrodimo nemirne energije, ki bi nas lahko pahnile iz ravnovesja. 

Nasprotujoče si sile lahko namreč povzročijo občutek ločenosti in nemira ter morebitne pretrese. 

Tudi Mati Zemlja lahko spregovori skozi svoje naravne pojave. Dobro ji prisluhnimo... 

Kozorog pa naj nas opomni, da lahko preplezamo tudi najvišje gore. Ne glede na to, kaj nam življenje postavi na pot, imamo v sebi moč, da oviro preplezamo. Morda dvomite v to. Vendar zares... ste dovolj močni. 

Mlaj nakazuje vstop v nov cikel, zato brez obotavljanja pričnite nekaj na novo, nekaj, kar vam še ni uspelo doseči. Morda pa vam bo prav sedaj. Čisto vsak korak naprej šteje. 

Napolnite se s samozavestjo, s katero boste lahko sprejemali odločitve. 

Niste sami. Kozmična podpora vam je na voljo. 

prirejeno po: foreverconscious.com

laj13.1.2021 ob 6:00 Prazna Luna - Mlaj