Rojstvo nove rase - PRIHAJA Homo luminous (prebujeni)

Homo luminous v prvi vrsti razkriva človeka kot bitje razširjene zavesti oziroma kot bitje svetlobe, ki avtomatsko vključuje sočutje, ljubezen, nenasilje in absolutno spoštovanje raznolikosti življenja.

Rojstvo nove rase - PRIHAJA Homo luminous (prebujeni) (foto: profimedia) profimedia
27. 1. 2023

Stari Maji so bili tisti, ki so kvantni skok zavesti časovno označili z datumom 21. 12. 2012, v resnici pa se je zgodil že nekaj let prej, saj takšne globalne spremembe v kozmosu nikoli ne potekajo odsekano, temveč zvezno.

Famozni datum je le v čas postavljena točka, ki to označuje. S tem pa označuje tudi prihajajočo spremembo naše realnosti in rojstvo nove rase.

Slabih deset let po tej točki obrata torej stojimo na pragu, ko tranzicijo iz starega v novo občutimo zelo konkretno, številni med nami tudi zelo boleče.

Proces tranzicije in predvsem proces metamorfoze, ki ju trenutno živimo, bo sčasoma, korak za korakom oblikoval in razvil novo vrsto človeka, ta pa posledično novo družbo in novo realnost. Prerokbe indijanskih staroselcev perujskih Andov napovedujejo, da bo Homo sapiensa zamenjal Homo luminous.

V samem začetku velike spremembe, imenovane Pachacuti, omenjena prerokba predvidi metamorfozo le določenega števila ljudi, njim pa bodo počasi sledili še preostali in tako postavili temelje za novonastalo civilizacijo mavričnih bojevnikov.

Mavrični bojevnik ali Homo luminous je torej na novo prebujeni človek, ki sčasoma rezultira razsvetljenega oziroma realiziranega človeka. Njegovo, za zdaj očem skrito, metamorfozo s spremembami na celični ravni oziroma generalno spremembo v molekuli DNK pa bo nekoč v prihodnosti najbrž razkrila tudi biologija.

Kot je znano, ima človeška vrsta na Zemlji le 23 parov kromosomov – za razliko od opic (šimpanzov, goril, orangutanov), ki jih imajo 24, iz katerih naj bi se humanoidna človeška vrsta razvila.

Manj znano pa je, da jih ima v resnici tudi človek 24, le da misteriozni 24. par ne eksistira v znani 3D realnosti, pač pa je njegova vibracija eksistence nekoliko višja. In za t. i. prebujenega človeka je v prvi vrsti značilno prav to – da ima aktiviran in delujoč do zdaj "speči" 24. kromosomski par. 

Če termin Homo sapiens označuje človeka kot razmišljujočega posameznika, pa Homo luminous (kar je razvidno že iz njegovega imena) v prvi vrsti razkriva človeka kot bitje razširjene zavesti oziroma kot bitje svetlobe, ki avtomatsko vključuje sočutje, ljubezen, nenasilje in absolutno spoštovanje raznolikosti življenja.

Vsi našteti pojmi pa spadajo v domeno na tisoče let podhranjenega ženskega vidika stvarstva, ki ga v simbolnem arhetipskem smislu predstavlja planet Venera.

In prav Venera je tista, ki je zadnjih trideset let s svojimi – v kozmičnem smislu ne zelo pogosto videnimi – astronomskimi postavitvami pomagala pričarati kolektivno ekspanzijo zavesti, s tem ko je skozi svoje tranzite v magnetni prostor Zemlje postopoma odtiskovala univerzalno žensko energijo in tako naš planet polagoma približevala k večji skladnosti.

Kajti prevladujoči delež moške energije zadnjih nekaj tisoč let se je tako začel manjšati in prepuščati več prostora predolgo časa podrejeni ženski esenci, naš planet pa s tem premaknil v stanje večje uravnoteženosti in harmonije.

Celotna zgodba uravnoteženja ženske in moške energijske domene zadnjih nekaj desetletij pa vodi do še ene zelo pomembne časovne prelomnice – do menjave dob, saj velika sprememba vključuje tudi prehod iz dobe Rib v dobo Vodnarja.

Tekst: Vesna Kragelj

Celoten članek je bil obljavljen v tiskani reviji Sensa junij/julij 2022.