Ruski znanstvenik fotografiral dušo, ki je zapustila telo

Ruski znanstvenik Dr. Konstantin G. Korotkov ima dokaze, kako duša zapusti telo po smrti. Fotografiral je dušo, ki zapušča telo in prikaže stanje čaker.

Ruski znanstvenik fotografiral dušo, ki je zapustila telo (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2021

Konstanin Korotkov, profesor na zvezni univerzi za tehnologijo, optiko in mehaniko v ruskem St. Petersburgu je ustvaril nekaj zanimivega. Konstanin je ustvari napravo, ki jo je poimenoval GVC in temelji na starem kitajskem energetskem sistemu. Meri bio-energijo, ki jo oddajajo vsi živi organizmi. Ta tehnologija sicer ni nova, bila je ustvarjena že velikokrat skozi različna sredstva. Pri tem se uporablja majhen električni tok, ki je povezan s prstom in potrebuje manj kot milisekundo, da pošlje signale. Naša telesa se na električne impulze naravno odzovejo z oblakom elektronov, sestavljenim iz svetlobnih fotonov. To svetlobo lahko ujamemo z optično CCD kamero in prenesemo na računalnik, ki projektira obliko telesa in avrčine oblake okrog njega, ki prikazujejo čakre. Korotkov je prav tako uporabil Kirlianovo fotografijo, s katero je dokazal točen trenutek, ko je duša zapustila telo. Na fotografiji je opazil modro svetlobo, ki je zapustila telo. Pravi, da je opazil, da sta glava in popek prva dva dela telesa, ki izgubita življenjsko energijo, medtem ko sta zadnja srce in genitalije.

Prav tako je zapisal, da se duše, ki umrejo nasilne in nepričakovane smrti, manifestirajo v zmedenem stanju, saj se njihova zavest še ne zaveda, da so umrli.

To metodo je uporabilo že več kot 300 zdravnikov okrog sveta za različne namene, nekateri z njo prikazujejo učinke stresa na telo, nekateri pa jo uporabljajo tudi v pomoč pri zdravljenju raka.

Sicer večinoma ne potrebujemo znanstvenih dokazov za obstoj duše in življenja po smrti, a nekateri vseeno ga. Za tiste dvomljivce prihajajo časi, ko pričenjajo tudi znanstveniki dokazovati dejstva, ki so bila človeštvu instiktivno jasna že tisočletja. 

Vir: simplecapacity.com