Smo v tednu pred MLAJEM - vreme nam kaže simboliko mirovanja

Poglejmo si, kaj je zapisala astrologinja za danes. 

Smo v tednu pred MLAJEM - vreme nam kaže simboliko mirovanja (foto: pixabay) pixabay
6. 4. 2021

Danes je torek in planeti zibajo. Torek je Marsov dan, Mars pa se nahaja v dvojčku, kjer dodaja neka dvojna merila, dvojnost, ki je dopoldan lahko snežna, popoldan pa recimo sončna... To je samo za primer, kako te dni zadeve delujejo.

Dopoldan vse teče in se odvija, popoldan so možne ovire, ker se Saturn z Luno druži in deluje danes kot nek majhen Sade Sati. Karma ali ovira je lahko na poti glede nekega koraka, ki ga želiš narediti, v komunikaciji, pa tudi pri skupinskem delu ali skupinskih opravkih.

Vreme nam kaže simboliko mirovanja, ker smo v dnevih pred mlajem. Merkurja pa premetava, ker se je premaknil iz tihe ribice v glasnega in akcije željnega ovna. Torej, nič ne gre po planu, vse poteka po neki spontanosti.

Vmes pa se dogajajo tudi energijske spremembe, ki ponazarjajo, da je zelo priporočljivo naslednje tri mesece biti na čimbolj lahkotni hrani, a hkrati z dovolj vlaknin, stročnic in zelišč, začimb, ki vzdržujejo imunski sistem. Priporočljiv je vitamin C, vitamini B-kompleksa, silicij, selen, cink, mangan in pa magnezij.
Pa dosti vode dovajati telesu.

Naslednji trije meseci bodo zelo aktivni na vseh področjih, od ovir do nemirov, sploh notranjih. Mrke bomo imeli v maju in juniju, Merkur bo zopet šel v retrogradno gibanje, skratka vsega bo več kot preveč. In je zelo pomembno imeti notranjo trdnost, notranji mir, zavedanje, pa zaupanje... Zaupanje bo verjetno najtežje - verjeti, da se ti vse odvija v najvišje dobro. 

Zato bom napisala afirmacijo, ki pelje v zaupanje v dober potek življenja, osebnega in kolektivnega.

ODPIRAM SE za pravočasne informacije, ki so mi namenjene v moje najvišje dobro, odpiram se za več Svetlobe, za več Ljubezni, za pravočasno delovanje in za delovanje na pravi način, ki deluje v najvišje dobro vseh in mene.

Pa skočimo v nov teden, v dneve pred mlajem, ki spodbujajo malce več mirovanja in počitka kot sicer. V naslednjih treh mesecih je pa še izredno pomembno tudi povezovanje z drevesi, z naravo. Narava izjemno dobro prečisti misli, in pa hkrati napolni telo, misli in duha z naravno energijo.

Sonja Šmit (Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2021 na osebni ravni, me za naročilo na termin kontaktirajte na zasebno sporočilo)

Poglejte si še: