Horoskop: Kaj bo SONČEV MRK prinesel posameznemu znamenju?

Poglejmo si, kakšne spremembe lahko ognjeni obroč na nebu prinese določenemu znamenju. 

Horoskop: Kaj bo SONČEV MRK prinesel posameznemu znamenju? (foto: profimedia) profimedia
2. 12. 2021

Sončev mrk lahko vsakomur izmed nas prinese spremembe v življenje. Ustvarjajo se novi pogledi na življenje. Poglejmo si, kakšne spremembe lahko sončev mrk prinese določenemu znamenju. 

OVEN

Čeprav so mrki kaotični, lahko poudarijo vašo avanturističnost. Morda je sedaj čas, da razmišljate o kakšnem potovanju ali izletu v bližnji prihodnost. Sončev mrk vas bo tudi tokrat spodbudil, da se pričnete izražati na drugačne načine, da lahko svoje ideje delite z drugimi na bolj umirjene načine. Veliko lahko date svetu, vendar če tega ne počnete na učinkovit način oz. če vaše sporočilo ni uspešno preneseno, nihče ne bo ničesar pridobil od vaših modrosti. Naučite se torej novega načina komuniciranja. Sami sebe pa pockrljajte s kakšnim izletom v naravo. 

BIK

Se počutite varno? Razmislite o tem, kako si lahko zagotovite občutek varnosti in stabilnosti v življenju. Ne, biki, ni le denar in hiša tista, ki prinese varnost. Občutek varnosti vedno izhaja iz našega srca. Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, se ne bojimo okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vedno vse točno tako, kot mora biti. Ne pozabite v teh dneh lepo okrasiti svojega domovanja tako, kot znate le vi! 

DVOJČEK 

Sončev mrk lahko vpliva na vaše odnose in kako dojemate samega sebe. Posvetite se ljudem ena na ena, namesto večjih druženj. Sedaj lahko popolnoma spremenite neke načine, kako delujete v odnosih. Saj veste, da prav v odnosih najbolj rastete. Privoščite si skok v rasti skozi odnose. 

RAK

Majhne reči so najbolj pomembne reči v življenju. Razmilslite o tem. Naučite se zaupati sebi. Namesto da ste usmerjeni v mnenja drugih, se raje osredotočajte na svoje občutke in svoj notranji glas. Če ste usmerjeni navzven, boste zmedeni, če boste osredotočeni navznoter, pa boste lažje našli pravo pot. Dobro je, če v tem času spremenite kakšno svojo rutino. Bodite nežni do sebe. 

LEV

Čas je za nove načine povezovanja z drugimi. To je tudi dober čas, da razmislite o tem, kako odprto je vaše srce. Ste sposobni povabiti vanj srečo in toplino? Čeprav vam pohvala veliko pomeni, pa ste zares sposobni sprejeti pohvalo in objem? Življenje ima lepe stvari za vas, vendar prvo je potrebno odpreti srce. Zaupajte, da imate v sebi moč, s katero boste stvari obrnili v pravo smer. 

DEVICA

Mrk lahko marsikaj pretrese. Sedaj je čas za grajenje novih temeljev. Novo poglavje vašega življenja vas čaka. Čas je za spremembe. Kaj si želite spremeniti v življenju? Kako ste zadovoljni s posameznimi področji življenja? Po mrku bo čas za nove korake. Sedaj pa si malce odpočijte. 

TEHTNICA 

Prihaja sprememba v načinu, kako predstavljate sebe svetu oz. kako komunicirate. Razmislite o tem, kako govorite o sebi pred drugimi? Bi lahko govorili lepše oz. z večjo mero ljubezni do sebe? Spremembe lahko pričakujete v svoji perspektivi - širi se vaš pogled na stvari. Naj vas ne bo strah prerasti stara prepričanja in razširiti svojo zavest. Prav tako se boste sedaj z veseljem povezali z nekaterimi ljudmi. 

ŠKORPIJON

Razmišljate o denarju in užitku? O tem, koliko moči vam prinaša denar? Lahko se nenadoma pojavijo priložnosti za boljši zaslužek, za boljše odnose... Vprašanje pa je, koliko ranljivosti si dovolite? Morda se vam zdi, da je težko zaupati ljudem in se jim odpreti, saj to res pomeni tveganje, da boste morda prizadeti, a tvegate tudi, da boste nagrajeni z odprtimi srci in sprejmanjem. 

STRELEC

Ste sredi globoke osebne transformacije, dojemanje vaše identitete se vztrajno spreminja v tem času. Lahko se globoko prerodite, če si le dovolite. Karkoli pride na površje v tem času, poglejte pozorno, kaj se dogaja. Vse je del vas. Vse si zasluži pozornost. 

KOZOROG

Čas je, da greste vase in se povežete z duhovnim delom sebe. To je tudi čas, da se naučite zaupanja v intuicijo in komuniciranja s svojo podzavestjo. Povezava z dušo je glavni vir moči. Naj sončev mrk počisti, kar ni dobro in naredi prostor za gradnjo novih stvari. Čeprav je morda sedaj nekoliko nestanovitno in kaotično, se stvari v resnici postavljajo na novo. 

VODNAR

Sončev mrk vam ponuja možnost za to, kar obvladate - da izstopate v svoji nenavadno posebni luči, ki jo svet sedaj potrebuje. Bodite vzor svojim prijateljem in skupnosti s tem, ko pokažete svoje prave barve. Tudi druge boste spodbudili k avtentičnosti. Dajte iz sebe svoja resnična čustva, naj vas ne bo sram. Povejte nekomu, kaj zares čutite, ali pa to preljite v neko obliko umetnosti. 

RIBI

Velike spremembe in spoznanja se lahko dogajajo. Morda je sedaj čas, da vaša kreativnost še bolj zasije. Ko ste kreativni, se povezujete s seboj in tako posledično kreirate tudi boljše življenje. No bojte se poskusiti česa popolnoma novega. 

VIR: bustle.com

ali Te misli si ponavljajte v času sončevega mrka