Super polna luna v devici (9. marec): SPREJMITE ŽIVLJENJE

V ponedeljek, 9. marca ob 18:48 uri nastopi polna luna, ki bo tokrat v znamenju DEVICE.

Super polna luna v devici (9. marec): SPREJMITE ŽIVLJENJE (foto: Pexels) Pexels
6. 3. 2020

Dan za tem, v torek (10. marca), pa Merkur zaključi svoje retrogradno gibanje. 

Močne energije so torej v zraku. Tokratna polna luna nosi namreč oznako super polna luna, kar pomeni, da se nahaja bližje Zemlji kot običajno. Tudi njene efekte lahko čutimo močneje. 

Kaj je sedaj pomembno? Da počivamo, pijemo veliko tekočine (čajev in vode) in si napolnimo baterije. 

Polna luna premika oceane in človeško notranjost

Polna luna posije s svojo svetlobo na stvari, ki jih do sedaj morda nismo opazili ali so se zdele meglene in nejasne. Čemu se izogibate in s čim se nočete soočiti? Prav to lahko izpostavi. 

Luna v Devici išče resnico. Popeljala nas bo do novih spoznanj, zdravljenj in prebujanj. Želi, da najdemo svojo notranjo moč in modrost. Da se zavemo svoje moči, s katero lahko zdravimo sebe, druge, planet in naše kolektivno srce. 

Že marec sam nosi veliko močne in transformativne energije. Polna luna pa le še poudari stvari.

V prvi vrsti pa moramo poskrbeti zase in za svoje zdravje. Naročite se pri zdravniku ali terpevtu, če to že nekaj časa neklepate, pojdite na sprehod, meditirajte... Naredite nekaj za svoje zdravljenje in boljše počutje. 

Prav tako se sedaj pripravljamo na začetek novega astrološkega leta, ki se pričenja z ekvinokcijem 20. marca, ko bomo zopet vstopili v določen nov cikel. 

A pred tem moramo sprejeti, da smo trenutno tam, kjer smo. Popolnoma bi morali sprejeti svojo preteklost, svojo bolečino, obžalovanja, napake, zmage... Zelo pomembno je tudi, da sprejmemo svojo družino in svojo zgodbo. Šele nato se lahko zares premaknemo naprej. 

Da se dokopljemo do popolnega sprejemanje vsega, je potrebno nekaj časa in življenjskih izkušenj. To je čisto normalno. A trenutne energije bodo toliko bolj spodbudne za nas, če nam bo uspelo vsaj deloma doseči sprejemanje življenja, sebe in drugih. 

SPREJEMAM.

Sprejemam vse, kar se mi je zgodilo. 

Sprejemam trenutne situacije v svojem življenju.

Sprejemam samega sebe.

Sprejemamo ljudi okoli sebe. 

Sprejmam, da je trenutno tako, kot je. 

To ne pomeni, da ne morem tega, kar je, spremeniti. A bolj kot sprejemam, več odgovorov in rešitev najdem. 

V tem času je aktiven tudi Neptun, ki želi, da delujem iz srca ter imamo ego pod budnim nadzorom. Da se dvignemo nad fizično raven in vidimo stvari skozi perspektivo višje zavesti. V teh dneh imamo lahko tudi močne sanje. 

Hitro se lahko zataknemo, smo prizadeti in v nas se sprožajo raznorazne reči. Smo ljudje, imamo ego in naučiti se moramo delovati z njim. 

Vse izkušnje, ne glede na to kako boleče ali lepe so, nam pomagajo rasti. Bolj kot je situacija težavna, večjo rast lahko dosežemo. 

Naj vas polna luna vodi do novih prebujanj, zdravljenj in predvsem... do sprejemanja sebe, drugih in življenja. 

Povzeto po: foreverconscious.com

Poglejte si še: