Super polna luna v škorpijonu - močan energijski portal

Polna luna se bo napolnila v torek, 27. aprila ob 5.32 uri zjutraj. Poglejmo si, kaj vse nam prinaša. 

Super polna luna v škorpijonu - močan energijski portal (foto: pixabay) pixabay
26. 4. 2021

Polna luna že močno osvetljuje nočno nebo. Gre za precej močno polno luno, saj je bližje kot običajno, to ne pomeni le, da izgleda na nebu svetlejša in večja, pač pa se poveča tudi njena magnetna moč. 

Magija polne lune je, da izvleče na površje skrite stvari, pozabljene rane, potlačena čustva, za katera sploh vedeli nismo, da jih imamo. Zaradi tega veljajo polne lune kot močni portali za spuščanje, zdravljenje in očiščevanje. 

Takrat se lahko razkrijejo tudi določene skrivnosti ali nove informacije. Bolj jasno lahko vidimo svojo preteklost. 

Primerna vprašanja za ta čas so: kaj si želite spustiti? Kaj si želite odstraniti iz življenja? Kaj lahko naredite, da boste zadihali bolj svobodno? 

Sicer pa se v času polne lune naravno in spontano pojavijo stvari oz. začutimo, kaj je tisto, kar moramo spustiti. 

Tokratni polni luni vlada vodno znamenje škorpijona, zato bomo lahko ekstremno občutljivi, burno čustvovali, hkrati pa tudi bolj jasno intuitivni ter močneje zaznavali energije okoli nas. 

Morda bomo uspeli iti globlje vase, kjer bomo našli določena nova razumevanja in zavedanja življenja. 

Prav tako je to čas, da se energetsko očistimo. Ko hodimo naokoli, mimogrede navlečemo nase različne energije, in običajno imamo na sebi ogromno stresa. Dobro je, da imamo neke svoje načine in prakse, s katerimi se očistimo ter se povrnemo v večje ravnovesje in v stik s seboj. Nekaterim pomaga sprehod po gozdu, meditacija, kristali, kopel, glasba, ples, tek ... 

Škorpijonu vlada Pluton, skoraj istočasno, ko nastopi polna luna, pa se Pluton začne gibati retrogradno. Zato je to resnično transformativen čas, ko iz podzavesti čistimo vsa bremena. 

Pluton je planet smrti in novega rojstva. Vse, kar se bo morda v tem času "zrušilo" predstavlja zgolj tranformacijo in prerojevanje. 

Lahko nas nekaj preseneti v času te polne lune, saj je zelo aktiven tudi Uran, planet razsvetljenja in presenečenj oz. nenadnih sprememb. A vse ima svoj smisel. 

Ne pozabite se prizemljiti in poskrbeti zase. Ko pride na površje nemir in anksioznost, jih ne odrivajte stran, nekaj vam sporočajo, ne glede na to, kako neprijetni občutki so to. Potopite se vase in v globinah boste našli odgovore. 

Običajno se neprijetna energija sprosti, ko se predamo in prenehamo boriti. Takrat lahko pridejo v zavest nove modrosti in globlje razumevanje, večje sočutje ter širša slika življenja. 

Moč leži v tem, da ostanemo tukaj in sedaj s svojimi neprijetnimi občutki. Da sedimo sredi kaosa in gledamo globlje. 

Torej, to je intenziven čas z veliko občutljivostjo, a hkrati prinaša izjemne priložnosti za spuščanje zamrznjene energije iz preteklosti. 

Pogumno zaplavajte s tokom.

foreverconscious.com