Napoved za ta teden: Močan vpliv ROŽNATE LUNE

Tedenska astro napoved Sensa astro klub za obdobje od 26. aprila do 2. maja 2021.

Napoved za ta teden: Močan vpliv ROŽNATE LUNE (foto: pixabay) pixabay
26. 4. 2021

Teden pred vami bo za marsikoga krajši in slajši. Sonce v znamenju bika vam bo dovolilo, da ste ležerni ter se posvetite sebi. Lotevali se boste praktičnih nalog in ko se boste odločili, boste sposobni vztrajati pri določenih zadevah brez da bi obupali. Težko pa se boste lotiti nečesa novega ali naredili nekaj na povsem nov način. Z veseljem se boste podali v dobro hrano in pijačo, potrebovali boste udobno okolje.

Če vam uspe malce omejiti svojeglavost in vsaj malo manj zavračali novosti, ki prihajajo, lahko naredite kakšen odločen korak v prihodnost. Ne bodite presenečeni, če se bo pojavilo nekaj lenobe, ali če kakšen dan ne boste imeli dovolj energije, da dokončate z delom. Kljub vsemu vam nič ne bo ušlo izpod nadzora, saj boste zbrani in dobro motivirani. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem obdobju občutek, da so vam še bližje. Vaše sočutje bo povečano tudi v prijateljskih odnosih.

Odpirajo se poti, ki so bolj realne, in tisto, kar bo najbolj pomembno bo, da se v svojem okolju počutite varni in zadovoljni. Kljub prostim dnem boste kovali smiselne načrte za prihodnost in se skušali fokusirati tudi na materialno plat.

Venera, ki se bo v tem tednu sprehajala po znamenju bika, bo poskrbela za umirjenost in skladne harmonične odnose. Na prvem mestu bosta zvestoba in zanesljivost, nedorečenosti enostavno ne boste prenašali. Ob sebi boste potrebovali tople in iskrene besede. Želeli si boste veliko dotikov in poudarjali privlačnost. Uživali boste v vseh vrstah čutne radosti. Pomembna bo tudi lepota, tako zunanja kot tudi notranja.

Merkur v znamenju bika prinaša poudarja marljivost in osredotočenost. Tudi ko si boste vzeli čas zase, boste po tihem premlevali zadeve, povezane s kariero in denarjem. Lahko si pomagate z neverjetno vztrajnostjo. 

Mars v raku povečuje občutljivost in prinaša nekaj ranljivosti v medsebojen odnose. Težje se boste direktno izražali, saj bo energija Marsa povzročila nekaj dvomov in povečala občutljivost. Ne bojte se svojih misli, ampak jih raje sprejmite in skušajte iz njih potegniti tiste, ki so bolj pozitivne narave.

V torek se Pluton v kozorogu prične gibati v retrogradni smeri. Poudaril bo tisto, kar ste morda že nekaj časa intuitivno vedeli. Tisti, ki so vam v preteklosti lagali, so lahko sedaj brez posebnega truda razkriti in o določenih stvareh boste sedaj spoznali ostro resnico. To je čas, ki vas opominja, da spremenite življenje na bolje. Ne pozabite, tudi če fizično niste z nekom, ste lahko kljub temu energetsko povezani.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna skozi dan nahajala v tehtnici. Čutiti bo harmonijo, ki bo poskrbela, da bodo situacije polne dobre energije in prave mere strasti, s čimer se boste med težjimi opravili lažje osredotočili na bistvo. Znamenje tehtnice podpira tudi partnerske odnose, zato bo poudarek na ljubezni. Dan je lahko malce neugoden za vse, ki imate težave z ledvicami ali sečili. A v zraku bo že močno čutiti prihajajočo polno luno. Proti večeru luna prehaja v znamenje škorpijona. Prišli boste lahko do zanimivih zaključkov, še posebej tisti, ki se že nekaj časa vrtite v začaranem labirintu. Pogovori bodo vsebovali noto strasti, odvijali se bodo pozno v noč. 

V torek nastopi polna luna v znamenju škorpijona. Imenujemo jo rožnata luna. Imena ni dobila zaradi svoje barve, ampak zato, ker se pojavlja ravno takrat, ko se narava razcveti. Pomembno je, da se v tem času pogledamo v navidezno ogledalo in skušamo zakrpati rane v notranjosti. Ta vpliv predstavlja izziv, potrebovali boste pogum in močno voljo, vendar na koncu, če se boste priklopili na njen vpliv sledi tudi nagrada. Odzivali se boste na vse dražljaje in skušali storiti čim več zase in za svoje počutje. 

V sredo dopoldne se bodo zvrstile vibracije, ki ne bodo najbolj jasne, saj bodo na plano prihajale zadeve, ki niso rešene. Pojavi se lahko tudi nekaj nezadovoljstva, saj boste strmeli k višjim, nekoliko nerealnim ciljem. Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem, že popoldne, ko se luna pomakne v znamenje strelca, se vam obeta boljše počutje, obarvano z optimizmom in močno željo po napredku.

V četrtek, ko se bo luna sprehajala v znamenju strelca, bodo pomembni instinkti in občutki, še posebej tisti, ki vas tolažijo v smeri, da bo vse še dobro. Uspešni boste tisti, ki opravljate delo na področju ustvarjanja. Čas je ugoden za prepuščanje prebliskom. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje novega ter vznemirljivega. Le na cesti in pri aktivnostih bodite previdni, da vas neučakanost ne zmede ali razočara. Zanimiva nepričakovana situacija bo v vas tudi v petek skozi dan spodbudila zelo razigrana čustva.

V petek proti večeru luna prehaja v kozoroga, nastopi tudi konjunkcija med Soncem in Uranom. Zanimali se boste za študij, delo in znanost. Želja po spremembah bo intenzivna, vendar se bo dotikala bolj kariernega področja. Prihajata močna intuicija in močen stik z višjim jazom, kar vam omogoča, da se kljub zadržani energiji kozoroga prepustite globini in ujamete pravo rešitev.

Pazite tudi v soboto, na praznik dela na računalnik in telefon, saj se lahko pojavijo težave in napake. Ne izogibajte se soočenjem, raje se odločite za direktno in iskreno komunikacijo.

V nedeljo bo nastopila konjunkcija med Luno in Plutonom, ki lahko prebudi ljubosumje. Sumničavi se boste ves čas skušali motivirati, vendar ne bo tako enostavno. Razdražljivost in napetost prihajata v vaše okolje, zato se doma varujte konfliktov in zapletov. Lažje vam bo v poznih večernih urah, ko luna prehaja v znamenje svobodnega in optimistično naravnanega vodnarja.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: