Ta 4 znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ

Preverite, ali ste eno od horoskopskih znamenj, ki bodo najbolj močno čutili "prvo aprilski" mlaj. 

Ta 4 znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ (foto: profimedia) profimedia
31. 3. 2022

Luna vlada nad našim čustvom in ​​podzavestnimi instinktom, zato je povezana z najglobljim in najbolj notranjim delom nas. In ker mlaj označuje začetek 28-dnevnega luninega cikla, nas spodbuja, da naredimo prve korake našega novega popotovanja. 

Mlaj, ki nastopi 1. aprila ob 08.24 uri, se bo nahajal v Ovnu. To burno ognjeno znamenje se ponaša z adrenalinom in nas vedno potiska, da postanemo bolj samozavestni in pogumni. Naj vas ta mlaj opomni, da je življenje potrebno živeti, ne le opazovati. 

Vendar samo zato, ker je Oven pogumen, še ne pomeni, da je neustrašen. Ko ta mlaj združi moči z asterodiom Chironom – ranjenim zdravilcem – lahko vzbudi strah pred neuspehom. Ne pozabite, bolje je tisočkrat poskusiti, kot nikoli ne poskusiti, saj zmaga ni vedno bistvo. Na koncu dneva se morate iz svojih neuspehov naučiti veliko več kot iz uspehov.

Preverite torej, ali ste eno od horoskopskih znamenj, ki bodo najbolj močno čutili "prvo aprilski" mlaj. 

Oven

Sedaj na novo definirate svoj občutek zase in sprejemate zdravljenje ranjenih delov sebe. Kdo ste v resnici? Če ne poznate odgovora, bo ta mlaj lahko to spremenil. Ste Oven, kar pomeni, da se nikoli ne umaknete pred izzivom, zato verjemite vase in v vse, za kar se zavzemate. Čeprav bo mlaj vzbujal nekaj težkih čustev, vam zahvaljujoč povezavi z Chironom prinaša zdravljenje, ki ga sprejemite, saj sega globoko v vaše srce. Lepi ste, zato si odpustite za svoje nepopolnosti.

Rak

Živite svoje poslanstvo? Kako je vaše službeno področje povezano z vašim odnosom z očetom? Prihajajoči mlaj bo namreč vplival na vašo 10. hišo, ki vlada tako vaši službi kot vašemu očetu. Čas je, da sledite svojim sanjam in začnete dati prednost ciljem, ki so vam resnično pomembni. Začnite se osredotočati na to, kar ste si vedno želeli. In ne pozabite – nihče ne more narediti tega, kar počnete vi, na način, kot to počnete vi.

Tehtnica

Negujete svoje odnose z ljubeznijo in razumevanjem. Pobližje si oglejte svoje odnose med tokratnim mlajem. Sedaj začenjate neko novo poglavje v vašem partnerstvu, zato vas ta luna vodi k globljemu razumevanju, kako hkrati dajati in prejemati ljubezen. Spodbuja vas tudi, da ponovno razmislite o ravni harmonije, spodbude in zavezanosti, ki jo prejemate od drugih, saj si zaslužite odnos, zaradi katerega nikoli ne dvomite v njihovo zvestobo.

Kozorog

Sedaj vlivate ljubezen v svoje osebno življenje. Zaslužite si prostor, ki vam pripada; mesto, kjer veste, da se lahko sprostite in se počutite dobro in varno. Ta luna prinaša dogajanje in ozdravitev v vaš dom, družino in v vaš odnos z mamo. Sprejmite svojo mamo točno takšno, kot je in začutite ljubezen do svojega doma. 

Prirejeno po: elitedaily.com