Tantrična potovanja z zvoki: Glasba lahko dvigne vaš seks na višjo raven

10. 6. 2023
Deli
Tantrična potovanja z zvoki: Glasba lahko dvigne vaš seks na višjo raven (foto: shutterstock)
shutterstock

Seks ni edini način, s katerim je mogoče doseči ekstazo, vsekakor pa je eden izmed najbolj dostopnih načinov. Preizkusite tantro in občutili boste pomen kozmičnega orgazma.

''Obstajajo trije osnovni elementi, s pomočjo katerih med seksom dosežemo blaženost. Prvič, popolnoma je potrebno preseči čas. Čas ne obstaja. Povsem ga odmislimo, za nas se ustavi in v njem se takrat ne nahajamo. Ne obstaja preteklost, ne obstaja prihodnost. V tem trenutku, tukaj in zdaj, se nahaja celoten telesni obstoj. Ta trenutek postane edini resnični trenutek.

Drugič, med seksom izgubimo ego, ega ni več ... Vi ne obstajate, ne obstaja niti drugi. Tako vi kot tudi vaša ljubljena oseba se izgubite, ustvari se nova resničnost, nastane nova enota, v kateri se obstoječi dve izgubita – v popolnosti.

In tretjič, v seksu smo povsem naravni. Neresnično se izgubi, maske izginejo; družba, kultura, civilizacija, vse izgine. Postanemo del narave – tako kot stebla, živali, zvezde. V tem trenutku se nahajamo znotraj nečesa širšega – vesolja.

Samo plovemo, nosi nas tok...'' (iz Knjige Skrivnosti)

Lahko se prepustite tudi glasbi, ki naj vas vodi...