Tik pred MLAJEM: Na površje prihaja občutek ljubljenosti

Astro napoved za sredo, 22. april.

Tik pred MLAJEM: Na površje prihaja občutek ljubljenosti (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
22. 4. 2020

Luna se danes cel dan ziblje v ovnu, zvečer pa se prestavi v bika.

Neizpolnjenost hrumi na površje, občutek, da stojimo na mestu in ne moremo naprej. A ni ravno tako. Mlaj nas malce upočasnjuje, bikova luna je pred vrati. Možgani si želijo počitka od vseh možnih in nenavadnih informacij. Telo bi počivalo, glava pa "poka po šivih". Duša išče pot razodetja, um se upira, planeti pa danes "guncajo" iz globin. Nekdo je to čutil že včeraj.
Resnica želi na površje, marsikdo zaključuje karmične vezi (odnose; osebne, poslovne...). 

Marsikdo se sooča s samim seboj, to je tudi prava pot. A vmes se zaključujejo stari, lahko tudi prastari del tebe...

Luna se danes čudno gleda s Plutonom in Jupitrom. Po eni strani želi zmetati na površje vse možne bolečine, ki te pritiskajo, po drugi strani pride do ozaveščanja, kje si neizpolnjen. Ravnovesje pa je v občutku ljubezni, ljubeznivosti in podpore.

Na površje prihaja občutek, koliko si ljubljen. A to nima veze s priljubljenostjo, ampak z dejansko podporo ljubečnosti, nežnega sočutja in razumevanja. A veš tisti občutek, ko ti nekdo v tišini stisne roko, ker te razume, kaj prestajaš.

Krik iz globin podzavesti, občutek, da te bo razgnalo, ker se poslavljaš s starimi vzorci, navadami, občutki ...

Merkur in Jupiter se čudno gledata, utesnjujeta svobodni pretok informacij, pa tudi potovanj. Želja po svobodi ni bila še nikoli bolj močna. Utesnjenost prav tako in pretvarjanje megle v jasnost tudi. Zmoremo prestopiti prag bolečine? To nas planeti sprašujejo v tem trenutku. Seveda zmoremo, le občutek varnosti se ziblje, ker podpora prihaja iz neznanega izvora. Ne prihaja od tam, kjer se ti zdi samoumevna. Česa nekoč nisi želel sprejeti? Bolečine, tiste boleče resnice, da ima medalja dve plati? Da si potlačil nerazumevanje dejstev, ki se vlečejo nekomu že iz otroštva, nekomu iz nekih sedanjih dogodkov. Vse buta na plano in dela prostor novemu.

Turbolentni dnevi, ki iščejo vso tvojo pozornost. Počitek ali pa popolni premik. Utesnjenost je lahko zelo močna.

Med 11.00 in 15.00 se danes ognjena Luna pozibava s Plutonom in Jupitrom in te opozarja, da ne bodi tako kritičen do sebe in seveda tudi ne do drugih, ampak pojdi v sebe in razišči izvor. Včasih poletimo z jezikom prej kot z mislijo, potem pa imamo krizo.

Previdno danes z ostrimi predmeti, pa tudi v prometu, s steklom in ognjem ...
Globalno se odvijajo tudi notranji kolektivni nemiri, ki se ob mlaju lahko sprožijo v zunanji glasen nemir. Vse skupaj je mešanica jutrišnjega mlaja in majske polne lune. Zemlja se trese.

Poskusi mir najti v lepoti narave, ki zdaj tako lepo ponuja obilje miru, ptičje petje in razcvet. Razcveti se še ti. Naj te vodi pot sočutja, ljubezni in podpore. Marsikdo potrebuje samo topel objem ali razumevajoč pogled in nasmeh. Podari, nikoli ne veš, s čim se katera duša bori, kaže pa čisto drugače ...

Slabe situacije lahko obrnemo v dobre povezave in bodočnost ni nujno črna, ampak prijetna. A si ne želiš ravno tega, dragi človek? Samo začni...

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še: Prihaja MLAJ v BIKU: Naj vas ne bo strah teme!