Tisto, kar prvo vidite na fotografiji RAZKRIVA, zakaj ne najdete prave ljubezni

Katera vaša lastnost vas ovira pri tem, da bi našli pravo ljubezen?

Tisto, kar prvo vidite na fotografiji RAZKRIVA, zakaj ne najdete prave ljubezni (foto: profimedia) profimedia
9. 12. 2022

Včasih ne najdemo prave ljubezni enostavno zato, ker nanjo nismo še pripravljeni. Morda si sploh ne želimo razmerja ali si želimo najprej osredotočiti nase. Včasih pa nas pri ljubezni ovirajo tudi nekatere naše lastnosti. 

 

S tem enostavnim in zabavnim testom preverite, kaj je morda tisto, kar vas ovira pri tem, da najdete pravo ljubezen.

Preprosto poglejte fotografijo in si zapišite, kaj je tisto, kar vidite prvo.

Vir: shupliak.art

Če ste najprej videli bradatega moža...

Pravo ljubezen vam preprečujejo vaše pretekle izkušnje. Na vsako razmerje, ki ste ga izkusili, gledate kot na lekcijo, ki vam je omogočila rast. A morda včasih svojo bolečino nosite predolgo in si zaradi nje ne upate več tvegati, odpreti drugi osebi ali si dovoliti, da bi se na nekoga navezali. Bojite se ponovnega razočaranja in novih ran. Čas je, da se lotite zdravljenja svojih ran. 

Če ste najprej videli dve ptici...

V razmerju imate pogosto nerealna pričakovanja. V glavi imate točno sliko, kakšnega partnerja želite in drugim sploh ne date priložnosti. Ko vas najmanjša podrobnost zmoti, se takoj umaknete. Dobro je, da se zavedate, katere lastnosti si želite pri partnerju, a zavedati se morate tudi, da noben ni popoln. Težko odstopate od svojih standardov in vztrajno iščete osebo, ki bo ustrezala vašim idealom, kar pa je v večini primerov nemogoče. Bodite bolj realni in človeški. 

Če ste najprej videli gore...

Vaša čustvena oddaljenost je tisti del vas, ki vam preprečuje, da bi našli pravo ljubezen. Veste, da je čustveno zbliževanje ključnega pomena, če se želite resnično povezati z nekom, a v praksi vam to enostavno ne gre. Morda ste bili v preteklosti prizadeti, ali pa ste preprosto premalo v stiku s svojimi čustvi, da bi jih lahko delili z drugimi. A zaradi tega ste prikrajšani za globoke, ljubeče, intimne odnose.

 

Vir: YourTango