Urban Urbanc: "Ženska si ne želi samo orgazmov..."

Urban Urbanc tokrat o razliki med seksom in ljubljenjem. Za globoko ljubljenje morata namreč oba odpreti svoje srce in s partnerjem deliti svoje edinstvene darove – ženska s svojim negovanjem in mehkobo, z odprtostjo telesa in predajo ter ljubeznijo, moški s svojo smerjo in strukturo, s prisotnostjo in zavestjo. 

Urban Urbanc: "Ženska si ne želi samo orgazmov..." (foto: Urban Urbanc) Urban Urbanc
14. 11. 2022

Večina moških se je spolno izobrazila v pornografiji. Kdor se je izobraževal spolne vzgoje na tak način, ga morem razočarati, saj najverjetneje nima najbolj popolne predstave, kaj spolnost pravzaprav sploh je. Ženska si ne želi samo orgazmov, ampak si želi predvsem tega, da jo moški čuti.

Preden se moški spusti v intimno razmerje z žensko, mora v sebi vedeti, zakaj se želi z njo ljubiti. Če je v moškem samo želja po potešitvi, po lastni sprostitvi napetosti, potem se ženske loti popolnoma napačno. Pristopi namreč k ženski z željo po svoji izpraznitvi, in ne po zadovoljevanju ljubezni med njima oz. po pretakanju ljubezni, ki se v spolnosti lahko pretaka med žensko in moškim. 

Za žensko se predigra ne prične pet minut pred penetracijo, ampak se začne že zjutraj. Kakšen odnos ima moški do nje skozi cel dan, vpliva na to, kako bo ona pripravljena na stik, ki ga bosta imela popoldne, zvečer, ali morda naslednji dan. 

Žensko bo moški najbolj zadovoljil s penetracijo njegove ljubezni v njeno srce. Ženska želi njegovo prisotnost, želi čutiti njegovo ljubezen prislonjeno ob njeno srce.

Ženska si ne želi, da moški penetrira v njeno telo samo s penisom, ampak dejansko z ljubeznijo svojega odprtega srca. Če želi moški na tak način penetrirati v žensko, pa bo moral najprej začutiti sebe, si dovoliti začutiti vse, kar se znotraj njega pretaka, vsa čustva in občutja. Šele na ta način jo bo lahko zadovoljil. 

Edini način je torej ta, da ženska zares začuti njegovo prisotnost. Njegovo globoko željo po deljenju te ljubezni, ki nahrani oba. 

Več v videu: 

Poglejte si Urbanov SPLETNI AVDIO PROGRAM ZA MOŠKE - Pot sodobnega in zavestnega moškega