Vesolje ima v teh dneh žur, polna luna pa prinaša presenečenja

Kaj pravi astrologinja Sonja Šmit o teh dneh? 

Vesolje ima v teh dneh žur, polna luna pa prinaša presenečenja (foto: pixabay) pixabay
29. 10. 2020

Že včeraj je imelo vesolje pravi žur. Luna se iz tihe Ribe prestavila v glasnega Ovna. Merkur in Venera pa sta se premaknila v Tehtnico. Merkur je še vedno v retrogradnem gibanju. Sonce se nahaja v škorpijonu. Polna Luna pa je pred vrati (v soboto).

Švigale bodo misli, sporočila, naročila, darila, spodbude... Vse je kar naenkrat oživelo in postalo živahno, zelo podobna energija kot na začetku pomladi, ko se vse začne prebujati, tudi naša notranja energija.
In če ste še nekaj dni nazaj mislili, da je že vse izgubljeno, se v teh dneh najde iskra, ki vžiga in prižiga. 

Prihajamo v dneve, ko se končuje oktober, v dneve, ko se nekaj končuje in nekaj novega prižiga. A "vžigalo" se bo marsikaj.

Razmislite, kaj novega ste pričeli v tem letu in kaj točno vam do sedaj še manjka. Kaj in kje se zatika - tukaj je torej treba še nekaj predrugačiti.

Lahko se pojavijo akcije povezane z notranjimi osebnimi strahovi. Tudi kolektivno se lahko prične nabirati jeza, ki jo polna luna lahko prinese na površje, in tudi zato, ker si bosta nasproti stala Sonce in Uran ter se čudno opazovala.

Glasba je v teh dneh lahko vir živahnosti, ki te napolni z igrivo energijo, da lažje in z več veselosti prekrožiš dan, tako se prebuja energija, z njo pa kasneje tudi dobre zamisli.

Ta polna luna bo močno hrepenela po željeni spremembi, pa tudi prinašala bo nepričakovane obrate, presenetljive novice - osebne in kolektivne. Torej lahko pričakujemo še kakšen "zanimiv" ukrep v petek ali soboto.

Luna v ovnu ima rada malce pekoče zadeve, tako da lahko v teh dneh dodamo v jedi malo popra, čilija, ingverja... Tisto, kar te ogreje in poživi. Seveda sem spada tudi objem, tist ta pravi, srčen in hkrati še zdravilen. Če mu dodaš še poljub, potem pa vse čakre "zakrožijo" in se počutiš kot leteča raketa. Tudi ženske smo takrat srečne, ker se počutimo ljubljene in zaželjene... Takrat kuhamo in žvrgolimo ter smo "ah in sploh". Torej, dragi moški, ne potrebujemo metle, da bi letele, potrebujemo vašo toplino. Takega pogona ne da nobena metla.

Še malce previdnosti v prometu ne bo odveč, pa z ognjem in jezikom tudi ne, saj je še vedno Merkur v retrogradnosti, a tudi to bo kmalu mimo. 

Sonja Sonček Šmit 

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020/21, me za naročilo na termin kontaktirajte na zasebno sporočilo