Vezi med moškim in žensko ni mogoče pretrgati kar čez noč

Povezava med moškim in žensko se prepleta na fizičnem in tudi na duhovnem nivoju. Energija se izmenjuje: ženska svojemu moškemu daje svojo ženskost, moški ji daje svojo moškost. Tvorita edinstveno silo, Shakti, ki deluje kot en organizem. Ko je zveze konec, pa se je treba očistiti, preden lahko začnemo vlagati v nov odnos. Preberite, zakaj.

Vezi med moškim in žensko ni mogoče pretrgati kar čez noč (foto: profimedia) profimedia
18. 6. 2022

Izmenjava energije

Ko je moški vezan na eno žensko in ženska nanj, to blagodejno vpliva na njegov um, uspeh in blaginjo v življenju. Če eden od partnerjev vara, je ta vez pretrgana. Prikrajšani ste za Shakti energijo. V ženski naravi je, da se povsem prepusti moškemu, ob njem cveti, se razvija, krepi svojo ženstvenost in je srečna. Moški pa pridobiva svojo moško moč in sposobnost za doseganje uspehov.

Zakaj je zvestoba pomembna

Srečni pari, ki so si zvesti, vedo, kaj je moč zvestobe. Kdor pa je suženj nedokončanih odnosov, težko gradi na globlji povezanosti oz. jo verjetno nikoli zares ne izkusi. Težko ustvari kreativen in harmoničen odnos, ki bi ga izpolnjeval. 

Vsak odnos potrebuje zaključek

Vsak odnos je potrebno pravilno zaključiti. Med ločitvijo izkusimo boleča čustva in pomembno je, da te bolečine ne hranimo z obnavljanjem spominov in mučenjem samega sebe, da je ne zadržujemo, pač pa opustimo iz sebe. Dobro je govoriti o njej; najbolje se je o zamerah in težkih situacijah zaupati najbližjim ali terapevtu, ki zna nuditi varen prostor ter podporo pri predelovanju čustev. V nasprotnem primeru se rana ne more zaceliti in bolečina se vedno znova odpira.  

Čas za obnovo duše

Po končani zvezi si je treba dati čas za okrevanje.

Srce se obnavlja z ljubeznijo, ampak kdor je še vedno v krču zaradi bolečin, ne more ne prejemati in ne dajati. Vedeti je treba, da je bolečina in z njo povezano žalovanje del naše osebne rasti.

Mnogi takoj vstopijo v drug odnos, svojo pozornost usmerijo na novo osebo, namesto da bi se najprej očistili stare energije. Ne dajo si dovolj časa. Nov odnos na takšnih temeljih ne more cveteti, saj je v njem še vedno veliko navlake iz naše preteklosti. Ali smo sploh dojeli, kaj je šlo narobe? V katere travme smo se zapletli?

Zakaj se številne zveze in poroke končajo z razpadom?

V mnogih primerih je to posledica dejstva, da so bili zgrajeni v neugodnem času, ko si človek še ni opomogel od prejšnjega odnosa oz. ni dojel, katere travme ponavlja ter jih je zgolj prenašal v naslednji odnos. 

econet.ru 

Preberite še: